25 Nisan 2014 Burç Yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
25 Nisan 2014 Burç Yorumları
[TBODY] [/TBODY]

Koç Burcu

Koç Burcu
Gökyüzü bugün zihninizin çok yüksek bir enerji ile donatıldığını müjdelemekte. Yaptığınız işte önemli konuşmalar görüşmeler ve kalıcı iş birlikleri içinde olabilir. Bu olumlu enerjiyi kariyer hayatınızı yeniden şekillendirmek için kullanabilirsiniz. Bugün özel yaşamınızda da sevindirici gelişmeler yaşayabilir beklediğiniz bir haberi alarak yeni başlangıçlar için hazırlık sürecine girebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamı farklı gözlerle değerlendiriyor rahatsızlıklarımdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaşıyorum. Anı yaşıyor öğrenirken sürekli yenilenmeyi başarıyorum. İş ve özel yaşamımda aşkın hakimiyeti ile korunuyor emeğimin hakkını büyük bir sevgi bolca kazançla alıyorum.

Günün Kristali: Krizokol

Günün Rengi: Beyaz


Boğa Burcu

Boğa Burcu
Gökyüzü iş hayatınızda yaşanacak şanslı gelişmeleri müjdelemekte. Uzun zamandır uzlaşma sağlayamadığınız bir işiniz bugün gerçekleşebilir. Aşırı heyecana kapılarak ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda şans sizden yana alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir. Aman Dikkat! Duygusal davranır geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir.

Günün Olumlaması: Hatalarımı yanılgılarımı gözyaşlarımı gülüşlerimi seviyorum. Hayatın bana öğrettiklerini özümsüyor, Her gelen günle olgunlaşırken ruhumda ki çocuğu sevgi ile büyütüyor ve özgür bırakıyorum. Hayatımın akışı ile kucaklaştıkça sağlığım şansım param sevgim artıp çoğalıyor….

Günün Kristali: Lapis Lazuli

Günün Rengi: Beyaz


İkizler Burcu

İkizler Burcu
Gökyüzü bugün yaşanabilecek sağlık problemlerine karşı uyarıyor sizleri. İş hayatınızda bugün kendinizi hangi konuda ifade etmek istiyorsanız aklınıza ilk geleni uygulayın. Her hangi bir sınırlama yapmadan sözleriniz dökülüp gitsin. Göreceksiniz ki şans sizden yana. Güven veren samimi konuşmanız isteklerinizi kısa sürede gerçekleştirmeniz için işleyecek. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi İkizler onlardan gelecek sevgi dolu bir süprizle duygulanacak anne baba olmanın verdiği o özel duyguyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Bekar İkizler çekiciliğinizle karşı cinsin üzerinde her istediğinizi yaptırabilecek bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sözlerimi ruhumdan gelen fısıltıların doğrultusunda seçiyor ve ifade ediyorum. Böylelikle isteklerimi gerçekleştirebilecek enerjileri kendime çekiyor bütünün hayrına katkıda bulunuyor kendi payıma düşeni de sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Yakut

Günün Rengi: Beyaz


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu
Gökyüzü hukuksal konularda yaşanabilecek problemlere dikkat çekmekte. Özellikle evli Yengeç’ler eşinizden kaynaklanan bir sorun size’ de sirayet edebilir. Eşinizin ortaklaşa yaptığı bir işten kaynaklanabilecek bu sorunun üzerine birlikte hareket ederek gitmelisiniz. Haksızlığa boyun eğmemeli hukuksal hakkınızı işinin ehli bir avukat yardımı ile aramalısınız. Bu durum sizleri karamsarlığa düşürmemeli siz yeter ki doğru insanlarla birlikte hareket edin emin olun sonunda kazanan siz olacaksınız. Eşinizle hem fikir olmalı ve cesaretli adımlar atmalısınız. İş hayatınızda ise maddi konularda çok olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Konsantrasyonunuzu yükseltmek için çaba gösterin.

Günün Olumlaması: Ben kendimi sevip değer verdikçe sürekli yenileniyor genç ve sağlıklı kalıyorum. Rabbimin bana sunduğu nimetlere Sağlıkla aldığım her nefes bedenim ruhum ailem işim kazancım yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için binlerce kez şükürler olsun. İyi niyetim inancım ve yaşamın bana kattığı olgunluklarla yarınlara güvenle yürüyorum…

Günün Kristali: Carnelian

Günün Rengi: Beyaz


Aslan Burcu

Aslan Burcu
Gökyüzü bugün hiç kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Sinirlenir tartışma içine girerseniz haklıyken haksız duruma düşebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmelisiniz ki yakın çevrenizde huzurlu halinizden rahatsızlık duyan kıskanç insanların bir oyunudur bu. Bu oyuna düşmeyin! Aynı etki eş ya da sevgiliniz içinde geçerlidir. Kendisini uyarın ve aşkınızın bu tarz saldırılarla sarsılmayacak güçlü bir yapıda olduğunu dosta düşmana el birliği ile gösterin. İş hayatınızda ise kazançlı çıkacağınız çok önemli bir teklif alabilirsiniz..

Günün Olumlaması: Yaşamı seviyorum aşkı sevdiğim gibi, Her doğan gün yeni mucizeler şifalar ve bollukla dolu. Bütün iyi niyetimle sevdiklerim kendim ve tüm insanlık adına dualar edip dilekler de bulunuyor gerçekleşmesinin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Kristali: Kyanit

Günün Rengi: Beyaz


Başak Burcu

Başak Burcu
Gökyüzü oldukça zinde huzurlu fiziksel olarak ta çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. İşle ilgili problem yaşayan ve beklediği cevabı alamamaktan şikayet eden Başak’lar olumlu haberler alabilir ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konularda da şans sizden yana. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir!

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığımda kazanırım. Bana Hiç kimse kusursuz değildir benim olmadığım gibi geliştirmem gereken yönlerimi kabul ediyor. Sabır ve sevgiyle kendimi geliştiriyor daha iyiye güzele ulaşıyorum.

Günün Kristali: Akik

Günün Rengi: Beyaz


Terazi Burcu

Terazi Burcu
Gökyüzü bugün yaşayacağınız yüzleşmelerle güçleneceğinize işaret etmekte. Gerçekleri en derin haliyle deneyimleyecek ve kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi tamamen öğreneceksiniz. Bu durum biraz sarsıcı olsa da sizi daha iyi şartlara doğru kararlara ulaştıracak bir hediyedir sizlere. Güçlü kararlı istikrarlı bir dönemin içindesiniz. Ruhsal gücünüz o kadar kuvvetli ki kimse size zarar veremeyeceği gibi auranızdaki müthiş enerji büyük bir zırh konumundadır sizin sözlerinize gerek kalmadan enerjiniz onların düşünce ve yapmak istediklerine ayna olacak gerekli tepkiyi sizin adınıza verecektir.

Günün Olumlaması: Dostla düşmanı ayırt edebildiğim zamanlardayım şimdi, İçimdeki rehberim iş başında gerçeği görebilmem için beni destekliyor. Fark ediyor tavrımı belirliyor ve gitmesi gerekenleri gönderiyorum yaşamımdan.

Günün Kristali: Akuamarin

Günün Rengi: Beyaz


Akrep Burcu

Akrep Burcu
Maddi konularda yapacağınız görüşmelerin olumlu gelişmesi ile kısa sürede isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bugün işinizle ilgili hemen her konuda hayranlık uyandıracak ve yeni şanslar elde edeceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Maddi manevi güzellikler sizi karşılamakta. Bu şans yıllardır verdiğiniz emeğin inancın mükafatıdır size. Özel yaşamınızda ise eşinizin tutumu önem kazanmakta ilişkinizin gidişatını buna göre belirleyeceksiniz…. Bekar Akreler kararsızlığınız ve duygusal tepkileriniz birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmayı denemelisiniz…

Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyor emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum….

Günün Kristali: Beril

Günün Rengi: Beyaz


Yay Burcu

Yay Burcu
Gökyüzü bugün iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin.Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak geliştirerek değiştirir hep iyiye hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi ve manevi olarak bana kazanç sağlar.

Günün Kristali: Oniks

Günün Rengi: Beyaz


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu
Gökyüzü bugün fiziksel enerjiniz ve çekiciliğinizle girdiğiniz her ortamda hayranlık uyandıracağınıza dikkat çekmekte. Popülariteniz hızla artıyor. Bugün işleriniz kolaylıkla ilerleyecektir isteklerinizi kolaylıkla kabul ettirebilir. Hakkınız olanı alabilirsiniz. Aile hayatınızda ise büyüklerinizden gelecek güzel haberler söz konusu. Uzun mücadelelerden sonra gelen güzel günlerin keyfini çıkarın tabi disiplini elden bırakmamak kaydı ile. Bugün sezgileriniz olağan üstü kuvvetlidir. Rehber rüyalar görebilirsiniz. Rüyalarınızı ve sezgilerinizi dikkate alarak hareket edin.

Günün Olumlaması: Gecenin siyahı ve denizin kıyıya vuran dalgalarının sesi ile dinlenmenin huzurundayım. Gözyaşlarım sel olup akıyor gözlerimden yüreğimi ruhumu karanlıklarından temizliyor ve Güneş’in ilk ışıklarının geceyi ardında bırakıp aydınlattığı gibi aydınlatıyor yaşamımı.

Günün Kristali: Labradorit

Günün Rengi: Beyaz


Kova Burcu

Kova Burcu
Gökyüzü beklenmedik kişilerden gelebilecek hukuksal problemlere karşı uyarıyor sizleri. Bu durum çok güvendiğiniz ya da hiç dikkate almadığınız kişilerden kaynaklanabilir. Yaşadığınız şaşkınlığı bir an evvel üzerinizden atmalı elinizi çabuk tutarak haklarınızı savunmalısınız. Aksi halde maddi anlamda zararlı çıkabilirsiniz. Önemli iş görüşmelerinizi bugün yapmamanız sizin adınıza hayırlı olacaktır. Dikkatinizi işinize veremeyeceğinizden dolayı bir çok aksaklıkla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin uyarılarına kulak vermemenin pişmanlıkları söz konusu olabilir. Sizi seven değer veren düşünen o özel insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız…

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun sen beni daima destekleyen ileri taşıyan yegâne güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Sitrin

Günün Rengi: Beyaz


Balık Burcu

Balık Burcu
Gökyüzü bugün sizleri oldukça duygusal davranmaya iterken bir o kadar da enerjinizi yükseltiyor. Sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Böyle bir günde yaşamınızda size yakın olan insanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabilirsiniz. Samimiyetten uzak kişilerin yaşamınızda olmasına tahammülünüz kalmadı. İş ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak yeni bir yere taşınabilirsiniz. Oldukça güçlü bir dönemin başlangıcındasınız. Çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum, Beni her halimle değiştirmeye kalkmadan seven ve değer veren insanlarla yola devam etmeyi seçiyorum. Tüm huzursuzluklarımı korku ve kaygılarımı sevgiyle evrene iade ediyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

Günün Rengi: Beyaz

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun…
 


Üst Alt