Murat Alper
Moderator
adamlar kiliti falan takmamışlar zaten senin bisikleti eline aldığı gibi götürmüşler artık hadi bismillah gibisinden artık tabana kuvvetHangi kilitten bahsediyorsun, 2 tane takılıydı biri janta biri gövdeye.Tam ekipman gelmiş hırsızlar.Kesip atmışlar, malzemeleri de bırakmışlar.İnce demir testeresi, bir de buzdolaplarında olan bakır borulardan.Bir de asma kilit vardı onu da şeker gibi kırmışlar.
Maceraya gireyim mi dersiniz?
Abimde de bianchi varHerkes zengin lann. Biyanki var hepiniz de
Merak etme bizde 2-3 ayda bir balataları değiştiriyoruzilk resimdeki bisikletin frenleri güzelmiş aşınma yıpranma olmaz
her iki ayda bir fren pabuçlarını değiştirmekten bıktım bisiklet ile hızlı gitmeme en büyük engel
frenlerin tam tutmaması
17.yasinda bisikletim şuana kadar sadece teker değiştim,patlak yaptım4 yıldır balata değiştirmiyorumilk zamanlar kaydiriyordu şuan kaydirmasada tutuyor
İki lastiği nasıl yaptın söyle bizde yapalımAynen bende patlaklari kendim yaparım. Birde vitesi değiştirdim. Patlak yapmaktan bıktım 2 çift iç lastik aldım. Eskilerini de etrafına geçirdim 2 senedir tekerlek patlamiyor
İçinde ki şambel varya sürekli diken giriyordu. Bende öne arkaya yeni şambel aldım 10*2=20 liraya. Eski sambeli kestim düzgün bir biçimde yeni sambelin etrafına geçirdim. Sonrada bunları dıştaki sert lastiğin içine soktumİki lastiği nasıl yaptın söyle bizde yapalım
Waoouw baya güzele benziyor denemek lazımİçinde ki şambel varya sürekli diken giriyordu. Bende öne arkaya yeni şambel aldım 10*2=20 liraya. Eski sambeli kestim düzgün bir biçimde yeni sambelin etrafına geçirdim. Sonrada bunları dıştaki sert lastiğin içine soktum
Güzel yöntemmişİçinde ki şambel varya sürekli diken giriyordu. Bende öne arkaya yeni şambel aldım 10*2=20 liraya. Eski sambeli kestim düzgün bir biçimde yeni sambelin etrafına geçirdim. Sonrada bunları dıştaki sert lastiğin içine soktum
Xlc diye bir marka var üç mevsimlik fren pabuçları var yağmurda, karda tam tutuş sağlıyor. Bir deneyin derimilk resimdeki bisikletin frenleri güzelmiş aşınma yıpranma olmaz
her iki ayda bir fren pabuçlarını değiştirmekten bıktım bisiklet ile hızlı gitmeme en büyük engel
frenlerin tam tutmaması
senin bisikletinde balata yok ki4 yıldır balata değiştirmiyorumilk zamanlar kaydiriyordu şuan kaydirmasada tutuyor
seleyi yükseltirsen daha az yorularak sürebilirsin bisikleti
Benim emektar 2011 model. Marka reel. Geçen arka vitesi değiştirdim 5 tl ye :S çok masraflı değil işimi görüyor çift lastik aynı zamanda
Aynı benimki.Demekki seleden mış yorgunluksenin bisikletinde balata yok kipabuç onlar
seleyi yükseltirsen daha az yorularak sürebilirsin bisikleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?