Bisikletim :(( >> :))

Murat Alper

Moderator
adamlar kiliti falan takmamışlar zaten senin bisikleti eline aldığı gibi götürmüşler artık hadi bismillah gibisinden artık tabana kuvvet

Herkes zengin lann. Biyanki var hepiniz de

Tepkiler: Emrebali05

DeV/AsA

Üye
Maceraya gireyim mi dersiniz?

Hiç deneme bence, kötü uygulamalar neticesinde sonuç berbat oluyor genelde.Bisikletin en paslı hali bile, spreyle boyanmış olandan daha iyi, benden söylemesi.
Ben sadece plasti dip düşünüyorum.Hem lastik kaplama görevi görüyor, hem de istediğin zaman, iz bırakmadan elle sökülebiliyor.Muhteşem bir şey.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: B.A.R.O.N
Herkes zengin lann. Biyanki var hepiniz de
Abimde de bianchi var 98 model bisanimi cekip koyacam buraya 3 kere boyandi farkli renkler deniyorum uzerinde suan turkuaz renk var uzerinde ovunmek gibi olmasin yeni bianchilere tas cikarir

ilk resimdeki bisikletin frenleri güzelmiş aşınma yıpranma olmaz
her iki ayda bir fren pabuçlarını değiştirmekten bıktım bisiklet ile hızlı gitmeme en büyük engel
frenlerin tam tutmaması

her iki ayda bir fren pabuçlarını değiştirmekten bıktım bisiklet ile hızlı gitmeme en büyük engel
frenlerin tam tutmaması
Merak etme bizde 2-3 ayda bir balataları değiştiriyoruz

4 yıldır balata değiştirmiyorum ilk zamanlar kaydiriyordu şuan kaydirmasada tutuyor

Aynen bende patlaklari kendim yaparım. Birde vitesi değiştirdim. Patlak yapmaktan bıktım 2 çift iç lastik aldım. Eskilerini de etrafına geçirdim 2 senedir tekerlek patlamiyor

Aynen bende patlaklari kendim yaparım. Birde vitesi değiştirdim. Patlak yapmaktan bıktım 2 çift iç lastik aldım. Eskilerini de etrafına geçirdim 2 senedir tekerlek patlamiyor
İki lastiği nasıl yaptın söyle bizde yapalım

İki lastiği nasıl yaptın söyle bizde yapalım
İçinde ki şambel varya sürekli diken giriyordu. Bende öne arkaya yeni şambel aldım 10*2=20 liraya. Eski sambeli kestim düzgün bir biçimde yeni sambelin etrafına geçirdim. Sonrada bunları dıştaki sert lastiğin içine soktum

Tepkiler: DeV/AsA
Waoouw baya güzele benziyor denemek lazım

BRKTNL

Üye
Güzel yöntemmiş
frenlerin tam tutmaması
Xlc diye bir marka var üç mevsimlik fren pabuçları var yağmurda, karda tam tutuş sağlıyor. Bir deneyin derim

Doğru sele yüksekliği ayarı,herkes kendine göre ayarlasın

Aynen haklısın pabuç onlar.

Tepkiler: The Pancar