benim ayın üyeliğimden şüphe ediyorsan konularıma bakarsın..kaç tane ingiliz,ispanyol ve çin sitesinden uğraşıp çevirerek verdiğimi görürsün..ben senden önce gördüm o programı ama kültürümüze ve dinimize ters olduğu için vermedim..ben öyle her önüme gelen programı da vermiyorum takip edersen görürsün..ben seni yi takip eden birisiyim,güzel prolar veriyorsun ama o programı veriş amacın neydi Anıl söyler misin daha doğrusu program ne işe yarıyor? bana anlatabilir misin? ben işte buna gereksiz konu açmak diyorum..insan konu açarken kültürüne uygun mu,insanlara kötü etkisi olur mu diye bir düşünür..telefonda gereksiz bir program,hiçbir şeye yaramıyor..benim verdiğim prolara bak birde var mı işe yaramayan?..burda sana onun dini yönünü anlatmaya kalksam uzar gider..boşuna uzatmayalım ben böyle düşünüyorum..boşuna konu açıyorsun derken bu konu için söyledim her konun gereksiz demedim..başka bir konu da bu sitede herkes her konuya mesaj yazabilir,kimseye mesaj sayını artırmak için gereksiz mesaj yazıyorsun diyemezsin..ben bu siteye değer veriyorum ve zaman ayırıyorum,mesaj sayımı artırmak bana bir şey kazandırmıyor..ben bir konu açarken genelde ihtiyaca göre,benimde hoşuma giden konuları açıyorum..ayrıca ayın üyesi olarak beni yönetim seçti,layık görmüş arkadaşlar seçmişler dilerim seni de seçerler..son olarak şunu belirteyim hangi yüzyılda olursak olalım ben dinimin emirlerine uyarım haram olan birşeyin yanına bile yaklaşmam..