Birra S60v5 (Telefonunuzla Bİra içmek nsl mı?)

Sponsorlu Bağlantılar

ocak.1907

Üye
Paylaşım için sağolasın.Hemen deniyorum.

sado826

sado826

Üye
burda herkesin kendi kararları var kimse kimseye karışamaz anıl arkadaşımız vermiş olabilir kimse onu bu program için yargılayamaz paylaşım özgürlügü diye birşey var bu programda o kadar saçma degil eglenceli bence bunu bile başka yönlere çekiyorsunuz yaa başka birşey demiyorum...

baronofnights

baronofnights

Üye
bu ınanılmaz ozentılı bır program bak canım bıra cektı buz gıbı 1 kutu olsada ıcsem:ehe:ehe arkadasım ya nıye koyuyosun bu programı hemde dınımızce gunah :ehe:eheaksam aksam bızı dınden cıkarcan :ehesaka bır yana guzel bı paylasım kutlarım senı emgıne saglık

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim ayın üyeliğimden şüphe ediyorsan konularıma bakarsın..kaç tane ingiliz,ispanyol ve çin sitesinden uğraşıp çevirerek verdiğimi görürsün..ben senden önce gördüm o programı ama kültürümüze ve dinimize ters olduğu için vermedim..ben öyle her önüme gelen programı da vermiyorum takip edersen görürsün..ben seni yi takip eden birisiyim,güzel prolar veriyorsun ama o programı veriş amacın neydi Anıl söyler misin daha doğrusu program ne işe yarıyor? bana anlatabilir misin? ben işte buna gereksiz konu açmak diyorum..insan konu açarken kültürüne uygun mu,insanlara kötü etkisi olur mu diye bir düşünür..telefonda gereksiz bir program,hiçbir şeye yaramıyor..benim verdiğim prolara bak birde var mı işe yaramayan?..burda sana onun dini yönünü anlatmaya kalksam uzar gider..boşuna uzatmayalım ben böyle düşünüyorum..boşuna konu açıyorsun derken bu konu için söyledim her konun gereksiz demedim..başka bir konu da bu sitede herkes her konuya mesaj yazabilir,kimseye mesaj sayını artırmak için gereksiz mesaj yazıyorsun diyemezsin..ben bu siteye değer veriyorum ve zaman ayırıyorum,mesaj sayımı artırmak bana bir şey kazandırmıyor..ben bir konu açarken genelde ihtiyaca göre,benimde hoşuma giden konuları açıyorum..ayrıca ayın üyesi olarak beni yönetim seçti,layık görmüş arkadaşlar seçmişler dilerim seni de seçerler..son olarak şunu belirteyim hangi yüzyılda olursak olalım ben dinimin emirlerine uyarım haram olan birşeyin yanına bile yaklaşmam..
Ben senin dinine laf söyledimmi.Bu arada senin dinin benim de dinim oluyor.
Herneyse nadir.Artık mod oldugum çin polemige girmiycem O yuzden İyi forumlar...:)
Paylaşım için sağolasın.Hemen deniyorum.
Teşekkürler
burda herkesin kendi kararları var kimse kimseye karışamaz anıl arkadaşımız vermiş olabilir kimse onu bu program için yargılayamaz paylaşım özgürlügü diye birşey var bu programda o kadar saçma degil eglenceli bence bunu bile başka yönlere çekiyorsunuz yaa başka birşey demiyorum...
Saol Sado826
bu ınanılmaz ozentılı bır program bak canım bıra cektı buz gıbı 1 kutu olsada ıcsem:ehe:ehe arkadasım ya nıye koyuyosun bu programı hemde dınımızce gunah :ehe:eheaksam aksam bızı dınden cıkarcan :ehesaka bır yana guzel bı paylasım kutlarım senı emgıne saglık
:eheTeşekkürler...

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Çok değişikmiş saol :)

XarkınX

XarkınX

Üye
teşekkür ederim

korayyzb

Üye
yükledim ama çalıştıramadım hata veriyor

muratyesiltas

Üye
peki cebimize akarsa.. denedinizmi.. pantalon felan islanmasin sonna.. :)) saol dostum eline saglik

hasanasd

Üye
5800 ile denedim birinci sayfadaki arkadaş gibi uygula düzgün çalımadı. telefonu azıcık eğince hooooop hepsi dökülüyor. doğru düzgün çalıştırabilen var mı 5800 ile. ha bu arada sensor ayarlarını kapat-aç diyen arkadaşın dediğini de yaptım yine de olmadı.

mck01

mck01

Üye
hatayı bendede verioo

tursuu

Üye
teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Latturk

Latturk

Üye
ya arkadaşlar ben sadece yorum yaptım kendimce.Sadece 18 yaş altı için sakıncalı bi şeydir dedim.Konu dallanıp budaklanmış ben asla program paylaşımına karşı değilim.Dikkan ediyorum da yorum yapanların hepsi hemen hemen 18 ini doldurmuş aklı başında insanlar.Sadece söylemek istediğim özendirici etkisi var bu %1 de olsa %99 da olsa sonucata özendirici etkisi vardır.Bilmenizide isterim ki, ben anılın paylaşımlarını her zaman begenirim.Biliyorum o bu konuyuda eğlence amaçlı açmıştır.Evet haklı program eğlence amaçlı.Ama dediğim gibi aklı başında olmayan insanlarda bu uygulamayı kullanır eglence amaçlı ama çevresini nasıl etkiler onu orda olmadan bilmemiz biraz zor.Paylaşımı için teşekkürler anıl kardeş! Sadece yorumumdur.Kimseye bi sataşmam yoktur!Saygılarımla

mtokey

mtokey

Üye
ellerine sağlık :))

RDSoDy

Üye
Dosya türü desteklenmiyor diyoo yha :S

NopruendoMejar

NopruendoMejar

Üye
bnde var ama çevremi kötü etkilemiyo xD

techno_esh

techno_esh

Üye
tesekkurler

cengiz87

cengiz87

Üye
inşallah bir gün 5800 veya n 97 telefonumuz olur

dumanova

Üye
benim pek hoşuma qitmedi çok az telefonu kaydırınca direk qidio hani telefonu kaydırınca dökülsün kaldırınca dursun falan bu tarz gelişmişi daha ii olabilir :S

nonstop58

Üye
eline koluna sağlık

Üst Alt