anl_tr
Emekli Yönetici
Birra S60v5 (Telefonunuzla Bİra içmek nsl mı?)
Arkadaşlar Dokunmatik ekranlı symbianlar için güzel ve eglenceli bir uygulama.Dokunmatik ve sensörler sayseinde bardakta içer gibi boşalıyor , dolduruyorsunuz.
Lütfen konuya dini mevzu karıştırmayın amaç burda eglencili bir uygulama eklemek.
Not:Arkadaşlar benİm N97 veya 5800 telefonum olmadıgı için deneyemeden ekliyorum
maxicep.com ..aNL..
Burda Emek var arkadaşlar Lütfen Bir teşekkürü çok görmeyin
NoT:16 kasım 2009 Tarihinde eklenmiştir.
Arkadaşlar konuyu lütfen din ile ilgli kısma baglamayın.Yok özendirir, Yok böle şeyler iyi degil filan...Ben paylaşımımı yaparım isteyen indirir yükler istemeyen yüklemez.
Ama lütfen konu ile ilgli saçma sapan yorumlarda bulunup İnsanların paylaşım istegini engellemeyin.Bu arada bira içecek adam buna bakıpta özenmez.Kalkıp böle çocuksu yorumlarda bulunmayınız.
Okudugunuz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar Dokunmatik ekranlı symbianlar için güzel ve eglenceli bir uygulama.Dokunmatik ve sensörler sayseinde bardakta içer gibi boşalıyor , dolduruyorsunuz.
Lütfen konuya dini mevzu karıştırmayın amaç burda eglencili bir uygulama eklemek.
Not:Arkadaşlar benİm N97 veya 5800 telefonum olmadıgı için deneyemeden ekliyorum
maxicep.com ..aNL..
Burda Emek var arkadaşlar Lütfen Bir teşekkürü çok görmeyin

NoT:16 kasım 2009 Tarihinde eklenmiştir.
Arkadaşlar konuyu lütfen din ile ilgli kısma baglamayın.Yok özendirir, Yok böle şeyler iyi degil filan...Ben paylaşımımı yaparım isteyen indirir yükler istemeyen yüklemez.
Ama lütfen konu ile ilgli saçma sapan yorumlarda bulunup İnsanların paylaşım istegini engellemeyin.Bu arada bira içecek adam buna bakıpta özenmez.Kalkıp böle çocuksu yorumlarda bulunmayınız.
Okudugunuz için teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

)

yaa.Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz siz.daha yorum yapmıyorum yaparsam uyarı alcam kesin iyice sinirlendim....
Paylaşımı yapan arkadaş Mesajında Uyarıyı yapmış zaten, ona bakarsan en azından sanalda içince bişiy olmuyor kendisine, içecek adamın egosunu tatmin eder belki