Birra S60v5 (Telefonunuzla Bİra içmek nsl mı?)

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birra S60v5 (Telefonunuzla Bİra içmek nsl mı?)

Arkadaşlar Dokunmatik ekranlı symbianlar için güzel ve eglenceli bir uygulama.Dokunmatik ve sensörler sayseinde bardakta içer gibi boşalıyor , dolduruyorsunuz.
Lütfen konuya dini mevzu karıştırmayın amaç burda eglencili bir uygulama eklemek.

Not:Arkadaşlar benİm N97 veya 5800 telefonum olmadıgı için deneyemeden ekliyorum

maxicep.com ..aNL..
Burda Emek var arkadaşlar Lütfen Bir teşekkürü çok görmeyin :oke:

NoT:16 kasım 2009 Tarihinde eklenmiştir.
Arkadaşlar konuyu lütfen din ile ilgli kısma baglamayın.Yok özendirir, Yok böle şeyler iyi degil filan...Ben paylaşımımı yaparım isteyen indirir yükler istemeyen yüklemez.
Ama lütfen konu ile ilgli saçma sapan yorumlarda bulunup İnsanların paylaşım istegini engellemeyin.Bu arada bira içecek adam buna bakıpta özenmez.Kalkıp böle çocuksu yorumlarda bulunmayınız.
Okudugunuz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tureks, atakatkatak, PrınceOfPersia ve 108 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eline sağlık

uğur55

Üye
teşekkür ederim arkadaşım

passiv€ aggressiv€

Üye
eline sağlık...

tatu34

Üye
tşk. eline sağlık

tpcü1212

tpcü1212

Üye
benim telefonum n97 bu uygulamayı app. installer görmedi , yüklemek için farklı birşey mi yapmam gerekiyor.

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
5800 da kurdum... ama bardağı doldurduktan sonra telefonu çevirmişim gibi algılayıp direk dökülüyor...

s.gecmis

s.gecmis

Üye
teşekktürler:D

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler:D

coolthinker

coolthinker

Üye
10 numara :))

Latturk

Latturk

Üye
Vay be realde bu kadar icildigi yetmedi bide sanal olarak icelim,bence bu sekilde program kullanim acisindan sakincali , bu formalarda hep 18 yas ustu gezmiyor,genclere ozendirici bi prog.Hangi baba evladinin bu sekilde telefonla karsisinda boyle bir hareket cekmesini ister?

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
çok güzel iphone özellikleri yavaş yavaş symbian a geçiyor

çok ta kaliteli değilmiş ama eline sağlık yinede diğer yatırdım telefonu öbür tarafa boşaldı yine hemde telefonu tekrar dik tutunca durmuyo

blackman882

Üye
ya bunun sis veya sisx versiyonu varmı çünkü 5530 jar açmıyor

M3L!H

M3L!H

Üye
1000 numara :) müthişsin saol denicem.

sunlight

Üye
Telefonunuza necis şeyler yüklemeyin :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim telefonum n97 bu uygulamayı app. installer görmedi , yüklemek için farklı birşey mi yapmam gerekiyor.
msj at direk ordan kur oky
5800 da kurdum... ama bardağı doldurduktan sonra telefonu çevirmişim gibi algılayıp direk dökülüyor...
onu bilemiyorum.Malesef
teşekktürler:D

teşekkürler:D
saol
saol
Vay be realde bu kadar icildigi yetmedi bide sanal olarak icelim,bence bu sekilde program kullanim acisindan sakincali , bu formalarda hep 18 yas ustu gezmiyor,genclere ozendirici bi prog.Hangi baba evladinin bu sekilde telefonla karsisinda boyle bir hareket cekmesini ister?
İçmek isteyen insan buna bakıp ""a negüzel bira içiyor bende içeyim diyosa""zaten o çocuk internette girmesin.Bİrde o çocuk bunları diyorsa acaba internette nerelre giriyordur birde o var.İçmek isteyen insan buna bakar özenirmi ya.NE Sal.klıktır
konuyu öle bir hale getiriyorsunuzki cümleye bak
bu formalarda hep 18 yas ustu gezmiyor,genclere ozendirici bi prog.Hangi baba evladinin bu sekilde telefonla karsisinda boyle bir hareket cekmesini ister?
eger zaten baba, bu uygulamayı yanında yaptıgında ""günahtır böle şeyler haramdır"" diyosa, ben onun akıl saglıgından ve din bilgisinden şüphelenirim.Böle bir saçmalık olabilirmi ya su olsaydı ne olcaktı.
Lütfen ama lütffen konuyu saptırıracak msjlar atmayın ya..Gerçekten insanın paylaşım istegini öldürüyorsunuz...
çok güzel iphone özellikleri yavaş yavaş symbian a geçiyor

çok ta kaliteli değilmiş ama eline sağlık yinede diğer yatırdım telefonu öbür tarafa boşaldı yine hemde telefonu tekrar dik tutunca durmuyo
saol
ya bunun sis veya sisx versiyonu varmı çünkü 5530 jar açmıyor
malesef 5530larla ilgli bilgim yok
1000 numara :) müthişsin saol denicem.
saol
sonuna kadar katılıyorum sırf program vermek amacıyla verilmez biraz yararlı olup olmadığına bakılır..
Dogru ben sırf program vermek amacıyla veriyorum demii...:@
Siz başka bir sitedenmi geldiniz ya.Hele Sen bu nsl bir yorumdurki bana sırf konu açmak için konu açtı diyorsun.
Ben başka forumlarda buldugum resimleri, kopyala yapıştır yapıp konu açmam.Açıyosam adam gibi işye yaracak egleceli konular açarım.Bu konuda eglenceli ve çogu cevapta öle
Kalkmış 3 kişi ,""yok özendirir, yok necis ,yok babassının yanında..."" Bunlar ne ya 10 yaşında çocukmusunuz siz.Bunlar nsl yorumlar.Özenen insan bunlarlamı özenir.Bu bir uygulama yani oyun gibi eglenceli bir şey su yerine adamlar bira koymuş.VE siz kakmış diyorsunuz iyi degil.
Hele Hele sen diyosunki ""konu açmak için konu açılmaz"" bunu baçka bir kişi söylese alınmam , ama ayın üyesi kalkıar bunu söylerse ben onun ayın üyesi oldugunda şüphelenirim.
Benim bu forumda açyıgım konuların yararını faydasını herkez bilir.Her konuya msj sayım artsın diye cevap yazmıyacagımı, resimler bulup durmadan konu açmayacagımı.Greksiz tartışmalara girmeyecegimi , 2006 dan beri biliyorlar.
Neyse hoşunuza gittiyse verirsiniz Teşekkürü indirisiniz "eyvallah "derim.Ama indirmiyor kurmuyor üstüne birde böle yorum yapıyosanız ben sizi benim kara listeme alırım.Ve unutmam....
Telefonunuza necis şeyler yüklemeyin :)

necis'in osmanlıca kelime anlamı: Pis, necasetli, murdar, Yavaş hareketli insan veya hayvan. * Gizli olan şeyi halk içinde ifşa etmek. * Gizlenen sır, nişan. * Bir nevi yeşillik.

Siz benim konu pis diyemiz.Kimsiniz sizde bunu yüklemeyin diyerek insanların özgür hür düşüncelerine saygısızlık etmiş oluyorsunuz.Sen kendin yüklemezsin olur biter.:sopa:
Allahım ya Yoruma bak nelerle ugraşıyoruz:vur yaa.Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz siz.daha yorum yapmıyorum yaparsam uyarı alcam kesin iyice sinirlendim....:@

jokerking666

Üye
teşekkürler

_ARDA_

_ARDA_

Üye

Sen kafayı bulmuşsun bile :D :D

Telefon Ayarlarından Sensörler ayarlarını aç , Döndürme kısmını Kapat / Aç düzelecektir. ;) iyi eglenceler:oke:

Lütfen konuya dini mevzu karıştırmayın amaç burda eglencili bir uygulama eklemek.

Not:Arkadaşlar benİm N97 veya 5800 telefonum olmadıgı için deneyemeden ekliyorum

NoT:16 kasım 2009 Tarihinde eklenmiştir.
Arkadaşlar konuyu lütfen din ile ilgli kısma baglamayın.Yok özendirir, Yok böle şeyler iyi degil filan...Ben paylaşımımı yaparım isteyen indirir yükler istemeyen yüklemez.
Ama lütfen konu ile ilgli saçma sapan yorumlarda bulunup İnsanların paylaşım istegini engellemeyin.Bu arada bira içecek adam buna bakıpta özenmez.Kalkıp böle çocuksu yorumlarda bulunmayınız.
Okudugunuz için teşekkür ederim.

:nono:Paylaşımı yapan arkadaş Mesajında Uyarıyı yapmış zaten, ona bakarsan en azından sanalda içince bişiy olmuyor kendisine, içecek adamın egosunu tatmin eder belki :):coold:

Sean.Connery

Sean.Connery

Üye
Emegine Sağlık Sağol ...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen kafayı bulmuşsun bile :D :D

Telefon Ayarlarından Sensörler ayarlarını aç , Döndürme kısmını Kapat / Aç düzelecektir. ;) iyi eglenceler:oke:

:nono:Paylaşımı yapan arkadaş Mesajında Uyarıyı yapmış zaten, ona bakarsan en azından sanalda içince bişiy olmuyor kendisine, içecek adamın egosunu tatmin eder belki :):coold:
SAol Arda Teşekkürler bu güzel yorum için
Emegine Sağlık Sağol ...
saol
saol yorumlarınız için :bigstar:

Üst Alt