Birlikte aç hatası(Tüm dosyalarda)///Sorun Çözülmüştür..

Sponsorlu Bağlantılar

batuone

Üye
merhaba.ben ankarada oturan birisiyim.bendeki mp3 leri her zaman birlikte aç-program seç ve bu tür dosyaları her zaman Vlc player ile aç diyorum.yemiyor alet.gıcık oldum.1 hafta önce format attırdım bil.ıma ve ondan sonra oldu.ondan önce her zaman oluyodu.Vlc ile aç deyince hepsini Vlc olarak gösteriyordu.şimdi olmuyo.sebep nedir yardım edin pleaseeeeee!!!!!!!

birlikte aç de program seç de aşağıdan bu tür dosyalar için hep seçili olanı kullan de bu kadar bitti :ok2:

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkürler :ok2:

armud53

Üye
ya abi ben bat dosyası oluşturdum sonra ona tıklayın ''yeni metin belgesi.bat geçerli bir win32 uygulaması değil'' diye bir hata geliyor.Ben windows xp kukkanıyorum ne y apmam lazım?:hmmm

cfly_cnbrk

Üye
Deneyeceğim umarım sorun çözülür.

by60

Üye
arkadaşlar hiç uğraşmayın kesin çözüm linkte !!

kalkan3434

Üye
Teşekkürler :)

nssasmaz

Üye
Windows7 de bu problemi yaşayan arkadaşlar Windows 7 için EXE birlikte aç probleminin çözülmesi için aşağıdaki linkte verilen siteye girip dosyayı indirin. İngilizce olması umarım size kötü gelmez fakat kesin çözüm.

Az önce korkudan çok fena asıldım bu çözümü bulmak için. İnternete bile giremiyordum TeamWeiever ikonundan web sayfasına git tuşunu buldum ordan internete bağlanabildim ve çözüm olarak bunu buldum.

İçinde tüm dosyalar için varsayılan reg kayıtları var siz sadece problem yaşadığınız uzantı için çalıştırmanız yeterli. ben exe ile problem yaşıyordum. Exe reg ini açtım birleştirmek istermisiniz diye bir uyarı geldi kabul ettim ve anında düzelerek bütün programlarım açıldı.

kingcavit1320

Üye
bat ne ya

enes55984

Üye
ÇOK SAĞOLUN PROBLEM ÇÖZÜLD ÜARKADAŞIN ATTIĞI LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİRDİM EVET DEDİM VE CÖZÜLDÜ OLEYyyYy

ewremmerwe

Üye
kayedettım dedıgınız gıbı acmaya calıstıgımda tekrar bırlıkte ac cıkt ne olacak sımdı b ardım edın ne olur :(((

ewremmerwe

Üye
lınkten programı ındırıyorum ama calıstırmak cın program sec cıkıyo ne yapcam yaa :((

Üst Alt