Birkac sorum Var Arkadaslar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de şimdilik operatör üzerinden ödeme yapılamıyor deyim bari. :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bakiye üzerinden alım yapılabilmesi marketin gelişmesi için çok önemli bence.
benim açımdan bi sorun yok ama bu tarz telefonlarla haşırneşir olan insanlr genelde öğrenci ve onların kredi kartları olmayabiliyor. veya 1-2 liralık uygulamalar için herkes kredi kartı bilgilerini vermek istemeyebilir.bence bi an önce gelmeli bu özellik.

bir de telefonun inceleme videolarında bi şey dikkatimi çekti, sanırım türkçe klavyede ü harfi yok. muhtemelen u harfine uzun basılarak yapılıyordur. ama bence bu yazma hızını düşürüyor. Türkçeye önem veren biri olarak da benim için önemli Türkçe harfler. markette tüm Türkçe harflerin olduğu klavye uygulaması var mı? veya ayarlardan hallediliyor mu?

- - - Eklendi - - -

Ben de şimdilik operatör üzerinden ödeme yapılamıyor deyim bari. :D

valla symbian mağaza için de yıllardır "şimdilik" yok diyoruz ama hala yok:D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Windowsphone8 klavyesinde ü harfinin bulunmaması sıkıntı değil klavye yazacağın kelimeyi ve bu kelimenin arkasından gelecek kelimeyi tahmin edip sana üst kısımda seçenek sunuyor ben çoğu cümleyi tahminden ekleyerek yazıyorum.

phantomddl

Üye
bir de telefonun inceleme videolarında bi şey dikkatimi çekti, sanırım türkçe klavyede ü harfi yok. muhtemelen u harfine uzun basılarak yapılıyordur. ama bence bu yazma hızını düşürüyor. Türkçeye önem veren biri olarak da benim için önemli Türkçe harfler. markette tüm Türkçe harflerin olduğu klavye uygulaması var mı? veya ayarlardan hallediliyor mu?

Evet U'ya uzun basınca Ü çıkıyor, fakat şöye birşey var, mesela: Bogurtlen yazsan da, boşluğa bastıktan sonra Böğürtlen olarak değiştiriyor kelimeyi, yani Ü'ye basmaya gerek kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: projectmaximo ve n000k
papakudioflu

papakudioflu

Admin
yani sonuç olarak wp8 Türkçe klavyede yazım hatası bile yapmak imkansız neredeyse.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Bi ben sahip olamadim su L920'ye.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
çok iyiymiş o zaman:D ama alışmam biraz zaman alacak orası kesin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...