Biriniz yardımcı olun yada cevap verın artık nolur tsunamı homescreen n97 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
Biriniz yardımcı olun yada cevap verın artık nolur tsunamı homescreen n97 hakkında
telefonum n97 ve home screen kullanmak ıstıyorum ama telefonda ev ekranı dıye bırsey yok tel hacklı ne yapmam gerekıyor lutfen yardımlarınızı beklıyorum

serinaga

serinaga

Üye
Telin yazılım versiyonu ne ki ?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
telefonum n97 ve home screen kullanmak ıstıyorum ama telefonda ev ekranı dıye bırsey yok tel hacklı ne yapmam gerekıyor lutfen yardımlarınızı beklıyorum

Dosum malesef Tsunamı ev ekranları 5800,5250,x6,C5-03 qibi cihazlar içindir

C6-00,N97,N97 mini,s^3 cihazları için geçerli deqil

işte bu yüzden EV EKRANI TEMASI bölümü yok
malesef kullanamazsın

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
v41.00.10
sımdı telefonda temalarda ev ekranı secenegı yok o huzden kullanamıyorum kullanmamın bı yolu var mı surum yada versıyonla alakası bulunmuyor bence ama yanlıs anlamanızı da ıstemem

----------Eklendi @ 02:13:54 ---------- Yazıldı @ 02:12:11 ----------

ya sonucta s9.4 bı ımkanı yada ıllegal bır sekılde home screenı ekleme yolu yokmudur ?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
malesef kardes ne yaparsan yap o ev ekranın olduqu qibi kalır değiştiremez ve extra ev ekranı ekleyemezsin...

m-rea

Üye

Özel Mesaj yolladım. Gözat? Yolladığım linktekini mi diyorsun?

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
evet o home scren lerden kullanmak ıstıyorum ama verdıgın lınktekılerde olmadı usta

muxo

muxo

Üye
hayır o telefonda kullanamazsin. Belki kullanacağın hackli versiyon olabilir. Yabancı forumları araştırmalisin.

sallama789

Üye
    Konu Sahibi
nasıl hacklı versıyon derken telefonuma cvf kurmak tarzında bı dusunce mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...