sbf1456
Üye
Birini Seçeceğim Ama Kararsızım Tavsiye Edermisiniz
Herkeze Merhaba Ben Playstation 3 Slim 120GB Almak İstiyorum Ama Kararsızım Şuan Fiyatı 600Tl
Yanında Sadece 1x Dualshock 3 var 2 Yıl Garantili Sıfır Kararsız Kaldığım Konu Şu Acaba Bilgisayarımı Birazdaha Mı Güçlendirsem Yoksa Fıstık Gibi PS3 Mü Alsam Bilirsinizki Bilgisayar Oyunları Tükenmez Ama Yeni Oyunlar Çıktıkça Bilgisayar Parçalarını Güçlendirmek Gerekir Ve Oyunların Birçoğunun Ekran Kalitesi Kötü Ps3 Ün Oyunları ise Şahane Bizde Samsung 106 inç HDMİ Plazma Tv Var PS3 Alırsam Oyunları Çok Zevkli Oynarım Bilgisayarımın Özelliği : 2GB Ram,
1Gb Ekran Kartı ,500 GB HDD Su soğutmalı İşlemci vs vs ... Ama Bu Sistem Yeni Yeni Oyunlar Çıkınca İllaki Eskiyecek Ama PS3TE NE kasılma Sorunu Nede oyunu Yükleme , , sorunu yok. tak çalıştır tam benim için
D Sizce Ne Yapsam PC Mİmi güçlendirsem yoksa PS3 mü alsam ?? bu arada abim PS 3 cafe sahibi oyun konusunda sıkıntım olmaz xD((PS3 Ü abinden al demeyim bana PS3 vermez kendin çalış kendin al der ama oyunlarını verir )) xD Arkadaşlar ps 3 ü tek oyun açısından düşünmeyin filmde izlersin mp3 te dinlersin internetede girersin içine veride kaydedersin
Bu Arada Oyun Hayatımı %65 inde
Saygılar ...
Yanında Sadece 1x Dualshock 3 var 2 Yıl Garantili Sıfır Kararsız Kaldığım Konu Şu Acaba Bilgisayarımı Birazdaha Mı Güçlendirsem Yoksa Fıstık Gibi PS3 Mü Alsam Bilirsinizki Bilgisayar Oyunları Tükenmez Ama Yeni Oyunlar Çıktıkça Bilgisayar Parçalarını Güçlendirmek Gerekir Ve Oyunların Birçoğunun Ekran Kalitesi Kötü Ps3 Ün Oyunları ise Şahane Bizde Samsung 106 inç HDMİ Plazma Tv Var PS3 Alırsam Oyunları Çok Zevkli Oynarım Bilgisayarımın Özelliği : 2GB Ram,
1Gb Ekran Kartı ,500 GB HDD Su soğutmalı İşlemci vs vs ... Ama Bu Sistem Yeni Yeni Oyunlar Çıkınca İllaki Eskiyecek Ama PS3TE NE kasılma Sorunu Nede oyunu Yükleme , , sorunu yok. tak çalıştır tam benim için
D Sizce Ne Yapsam PC Mİmi güçlendirsem yoksa PS3 mü alsam ?? bu arada abim PS 3 cafe sahibi oyun konusunda sıkıntım olmaz xD((PS3 Ü abinden al demeyim bana PS3 vermez kendin çalış kendin al der ama oyunlarını verir )) xD Arkadaşlar ps 3 ü tek oyun açısından düşünmeyin filmde izlersin mp3 te dinlersin internetede girersin içine veride kaydedersin Bu Arada Oyun Hayatımı %65 inde
Saygılar ...