Birini Seçeceğim Ama Kararsızım Tavsiye Edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbf1456

Üye
    Konu Sahibi
Birini Seçeceğim Ama Kararsızım Tavsiye Edermisiniz
Herkeze Merhaba Ben Playstation 3 Slim 120GB Almak İstiyorum Ama Kararsızım Şuan Fiyatı 600Tl
Yanında Sadece 1x Dualshock 3 var 2 Yıl Garantili Sıfır Kararsız Kaldığım Konu Şu Acaba Bilgisayarımı Birazdaha Mı Güçlendirsem Yoksa Fıstık Gibi PS3 Mü Alsam Bilirsinizki Bilgisayar Oyunları Tükenmez Ama Yeni Oyunlar Çıktıkça Bilgisayar Parçalarını Güçlendirmek Gerekir Ve Oyunların Birçoğunun Ekran Kalitesi Kötü Ps3 Ün Oyunları ise Şahane Bizde Samsung 106 inç HDMİ Plazma Tv Var PS3 Alırsam Oyunları Çok Zevkli Oynarım Bilgisayarımın Özelliği : 2GB Ram,
1Gb Ekran Kartı ,500 GB HDD Su soğutmalı İşlemci vs vs ... Ama Bu Sistem Yeni Yeni Oyunlar Çıkınca İllaki Eskiyecek Ama PS3TE NE kasılma Sorunu Nede oyunu Yükleme , , sorunu yok. tak çalıştır tam benim için :DD Sizce Ne Yapsam PC Mİmi güçlendirsem yoksa PS3 mü alsam ?? bu arada abim PS 3 cafe sahibi oyun konusunda sıkıntım olmaz xD((PS3 Ü abinden al demeyim bana PS3 vermez kendin çalış kendin al der ama oyunlarını verir )) xD Arkadaşlar ps 3 ü tek oyun açısından düşünmeyin filmde izlersin mp3 te dinlersin internetede girersin içine veride kaydedersin

Bu Arada Oyun Hayatımı %65 inde

Saygılar ...

kol@j

kol@j

Üye
bence bilgisayarına çalış....

Necmati

Necmati

Üye
bilgisayar tercih et daha geniş bir alanı var var birde konuyu yanlış yere açmışsın..

sbf1456

Üye
    Konu Sahibi
PC Oyunlarının Bazıları Güzel Ama PS3 Lerin Hepsi Güzel PS3TE GOD OF WAR 3 Oynadınızmı ?? bi ps3 te oynayın bide pc de oynayın farkı görün derim arkadaşlar ps3 te ne kasılma var ne ***** ne yükleme bunlar yok tak çalıştır

saygılar ...

Necmati

Necmati

Üye
PC Oyunlarının Bazıları Güzel Ama PS3 Lerin Hepsi Güzel PS3TE GOD OF WAR 3 Oynadınızmı ?? bi ps3 te oynayın bide pc de oynayın farkı görün derim arkadaşlar ps3 te ne kasılma var ne ne yükleme bunlar yok tak çalıştır

saygılar ...
yani sen sadece oyun istiyosun bilgisyara girip nette zaman geçirmek gibi bir amacın yok sadece oyun mu oynuyosun?

sbf1456

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Beni Yanlış Anladınız Bakın Bilgisayarım Zaten Var Dimi O Cepte Birde PS3 mü Alayım Yoksa Bilgisayarımı PS3 E vereceğim Para Kadar Güçlendireyimmi ?? Ne Dersiniz

Bu Arada Oyun Delisi Değilim Haftanın 4 Günü Oynarım 4 -5 saat Ve Netede gİREN biriyim Ama PS3 TEDE giriliyor Nete İyi Günler

Necmati

Necmati

Üye
Arkadaşlar Beni Yanlış Anladınız Bakın Bilgisayarım Zaten Var Dimi O Cepte Birde PS3 mü Alayım Yoksa Bilgisayarımı PS3 E vereceğim Para Kadar Güçlendireyimmi ?? Ne Dersiniz

Bu Arada Oyun Delisi Değilim Haftanın 4 Günü Oynarım 4 -5 saat Ve Netede gİREN biriyim Ama PS3 TEDE giriliyor Nete İyi Günler
bizde biliyoz nete girildiğini normaal pc kalitesinde girebilirmisn .. hayır..
senin bilgisayarın eğer oyun kaldırmayacak güçte ise değiştir..
istersen bana özelliklerinin yaz pc nin ona göre yorum atayım :)

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
PC Şahane Özellikleride Şu

Kingston Hyper 2GB 1066Mhz Ram

ATİ 1GB HD 4800 Ekran kartı

Su Soğutmalı Anakart ASUS

İntel İşlemci

LG Securdick DVD-RW

600 Watt Güç Kaynağı + Fan

3x Extreme Fan

Kasanın İçi Ve Dışı Işık Döşemeli Mavi , Kırmızı , Yeşil , Sarı

200 Tl versem 6 GB RAM ALIRIM tanıdıktan Ram'im Olur 8GB

250 Tl Kasa Kalıbını Değiştirsem Şeffaf Kasa Çok Fena (Çünkü Benim Kasa İçindeki Işıklar Gözükmüyor Ve Kasa Az Hasarlı)

İşte Böyle Eğer PS 3 Almazsam Bunları Yaparım Şimdı Soruyorum Sizce Bu Masrafamı Gireyim PS3 Mü Alayım (PS 3 ALINCA OYUNLAR BELEŞE GELİCEK ÇÜNKÜ ABİMİN Bİ DÜNYA PS3 OYUNU VAR )

Saygılar ...

sekinardi

sekinardi

Üye
bilgisayara ver bence çünkü bir zaman sonra ps3 den soğursun.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Sen zaten kararını vermişsin yorumlara göre ps3 al bence :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...