Satılık Birinci Kalite Replika Iphone 5 16 Gb Beyaz , Uygun Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
Birinci Kalite Replika Iphone 5 16 Gb Beyaz , Uygun Fiyat
Kendim yaklaşık 3 hafta kadar kullandım cihazı , herhangi bir sıkıntısı yok sadece arka tarafındaki apple logosu cıktı kendiliginden ,onun dışındı estetik olarak hiç bir sıkıntısı yok zaten sürekli jelatin ve kılıf ile kullandım . cihaz 1. kalite andorid , 3g si felan herşeyi var para lazım oldugu için uygun fiyattan zararına satıyorum . full aksesuar olarak veriyorum, alan arkadaşa hayırlı olsun şimdiden. istanbul avrupa yakası elden alışveriş tercihimdir.

Fiyat : 300 TL

Resimler ;

Edit : Satıldı.

Son düzenleme:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Şu çakma telefonu satıyorsun hemde 2. El satıyorsun üstüne üstlük 300 TL ye zararına satıyorum diyorsun pardonda sen kaç para verdin buna ? Bu tür ürünlerin sıfırına 200 TL bile çoktur.

y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
Ben 400 verdim fiyat pazarlıga açık

by_die_

Üye
dostum arkadas dogru diyor eger makul bi fiyata birakersan talibim sifirindan daha yuksek soluyorsun su an

y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
dostum arkadas dogru diyor eger makul bi fiyata birakersan talibim sifirindan daha yuksek soluyorsun su an

Hocam ozman 200 olsun bana da para lazım yoksa yeni aldıgım cihazı niye satıyım

subzero20

Üye
atrix ile takas olurmu

subzero20

Üye
Kozmatik olarak 10/7 durumu uzerinde notricks kurulu atrixin en stabil roomu

y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
Kozmatik olarak 10/7 durumu uzerinde notricks kurulu atrixin en stabil roomu

Aksesuarlar ve kutu duruyor mu peki hocam bide çizikleri felan görebilmem için foto atabilirsen çok iyi olur.

subzero20

Üye
Kutusu orjin kulakligi hepsi duruyor bide foto koymasini bilmiyorum daha dogrusu ugrasamam cunku telefonla giriyorum nete icin rahat olsun atrixin kullandigi ekran gorilla klas ekran yani cizilmez

by_die_

Üye
alisverisi yapalim pm dennumarani at bana

y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz satılmadı ilan hala güncel...

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
erkanın sağ altındaki olmasa alırdım

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
kardeşim hat takıp assive touch kapatıp ön arka foto çek at bana. Arka kasayı da merak ediyorum. Bide ram işlemci bilgilerini gösteren bi resim at ciddiyimbide kardeş instagram ve vine önemli o programları yükleyip açıp resmini cekermisin

y10

y10

Üye
    Konu Sahibi

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
mesaja cevap

emre9261

emre9261

Üye
Pm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt