Biri bana bu futboldan ne anladığınızı anlatabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:P:

minoo

minoo

Üye
Akşam maç var. İzlemek gerek. Ayrıca önceki sayfalarda topun peşinden 22 kişinin koşması olarak tanımlanmış futbol. Ama kalecilerin top peşinde koştuğunu görmedim ben :ehe

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Hakem futbolcularin peşinden,futbolcular topun peşinden,bazen de şiddetinden dolayı da top kalecilerin peşinden gider :) :) :)

SHS

SHS

Üye
futbol; iki taş bi ezik kutu koladır, fakir ve zengin için aynı lükstür, kaçan penaltıya üzelmek-son dakika golüne sevinmektir, yeteneksizin de oynayabileceği basitliktedir, kiminin hobisi-kiminin mesleği-kiminin tek mutluluğudur...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
futbol; iki taş bi ezik kutu koladır, fakir ve zengin için aynı lükstür, kaçan penaltıya üzelmek-son dakika golüne sevinmektir, yeteneksizin de oynayabileceği basitliktedir, kiminin hobisi-kiminin mesleği-kiminin tek mutluluğudur...
bu tanımdan sonra sevebilirim bile ..teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
daha çok şey yazardım da mobilden bu kadar, ben teşekkür ederim futbola yüklediğim anlamları hatırlattığın için :)

fall.en

Üye
hiç bişey

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
İzlemesi, oynamasi, uzerine konusulmasi zevkli; zeka, kondisyon ve takim ruhu faktorlerinin 3'unu de iceren (bana gore) dunyanin en guzel sporu. sevmeyeni, ilgilenmeyeni bir turlu anlayamamis bazi kalip dusunce tarzlari yuzunden boyle guzel bir hobiden uzak kaldiklarini dusunmusumdur. Dünya üzerinde ideolojilerin bile yapamadığını yapıp düşman milletleri bir araya getiren spor olur kendileri..

----------Eklendi @ 23:59:31 ---------- Yazıldı @ 23:58:22 ----------

Diablosun ekmek teknesidir aynı zamanda

devran_34

devran_34

Üye
Ya maçları izlemeye bayılırdım ama bu ne arkadaş kusana kadar halı yok saha maçı yok milli maçlar yok derbiler.......Dayanamıycam ya bu sevda nedir böyle?

buz hokeyi daha güzel adamlar birbinlerine bi dalıyolar yere düşene kadar :) basketbolda cok heyecanlı adamlar 0,5 (yarım ) saniyede sayı atıp öne geciyorlar süper oluyo

basketde bazen ole oluyo birden bi gülme geliyo kendi tutamıyom gülmekden ölüyom adamlar yarım sanyede yeniliyo :)

__piranha__

__piranha__

Üye
facebookta bir yazı okumuştum aynen şöyle diyo
kızla 22 tane fit vücutlu yakışıklı erkek sizin değilde bir tane topun peşinden koşuyor diye sevmiyorsunuz futbolu değil mı

• Beğen
Runner626

Runner626

Üye
Saçmalık

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
facebookta bir yazı okumuştum aynen şöyle diyo
kızla 22 tane fit vücutlu yakışıklı erkek sizin değilde bir tane topun peşinden koşuyor diye sevmiyorsunuz futbolu değil mı
:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
1 tane topun peşine koşan 22 tane koca koca adam. Hepsine birer tane top verseler daha eğlenceli olur.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve minoo
minoo

minoo

Üye
Tuttuğum takım maçında attığımız bir golün hakem tarafından verilmemesine kızıp masaya yumruk atıp bileği incitip, titreyen parmaklar ile yine de BEŞİKTAŞ yazabilmektir aşk <3

__piranha__

__piranha__

Üye
Tuttuğum takım maçında attığımız bir golün hakem tarafından verilmemesine kızıp masaya yumruk atıp bileği incitip, titreyen parmaklar ile yine de BEŞİKTAŞ yazabilmektir aşk <3

ışte ben deki sorun o ben o kadar sevemedim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Tuttuğum takım maçında attığımız bir golün hakem tarafından verilmemesine kızıp masaya yumruk atıp bileği incitip, titreyen parmaklar ile yine de BEŞİKTAŞ yazabilmektir aşk

Bir nevi milliyetçilik duygusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt