Elektr0
Üye
Önemli degil her zamananladım teşekkürler yorumların için..
esra abla ..Önemli degil her zamananladım teşekkürler yorumların için..
esra abla ..önemli değil tekrar olmazsa sevinirim..
cevap müthiş yalnız![]()

bu tanımdan sonra sevebilirim bile ..teşekkürlerfutbol; iki taş bi ezik kutu koladır, fakir ve zengin için aynı lükstür, kaçan penaltıya üzelmek-son dakika golüne sevinmektir, yeteneksizin de oynayabileceği basitliktedir, kiminin hobisi-kiminin mesleği-kiminin tek mutluluğudur...

hiç bişey

Ya maçları izlemeye bayılırdım ama bu ne arkadaş kusana kadar halı yok saha maçı yok milli maçlar yok derbiler.......Dayanamıycam ya bu sevda nedir böyle?
basketbolda cok heyecanlı adamlar 0,5 (yarım ) saniyede sayı atıp öne geciyorlar süper oluyo 
facebookta bir yazı okumuştum aynen şöyle diyo
kızla 22 tane fit vücutlu yakışıklı erkek sizin değilde bir tane topun peşinden koşuyor diye sevmiyorsunuz futbolu değil mı

1 tane topun peşine koşan 22 tane koca koca adam. Hepsine birer tane top verseler daha eğlenceli olur.

Tuttuğum takım maçında attığımız bir golün hakem tarafından verilmemesine kızıp masaya yumruk atıp bileği incitip, titreyen parmaklar ile yine de BEŞİKTAŞ yazabilmektir aşk![]()
Tuttuğum takım maçında attığımız bir golün hakem tarafından verilmemesine kızıp masaya yumruk atıp bileği incitip, titreyen parmaklar ile yine de BEŞİKTAŞ yazabilmektir aşk