Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birden fazla uygulama yükleyen bir pro varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
birden fazla uygulama yükleyen bir pro varmı
varsa paylaşırmısınız?
azrock
Üye
S^1'e vardı da bize çıkmadı.
adanalı1
Üye
Birden fazla uygulama derken ? ..
SymbianHacker
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
yani sis dosyalarını işaretleyip sırayla yükleyen pro
adanalı1
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk olarak Uygulamayı Kur kardesım .Sonrasında.Yuklemek ıstedıgım uygulamaları C yada E de thınkchange klasorune at .
Uygulamayı başlat. Start ınstaller de . Yuklemeye başlar..
SymbianHacker
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
hemen deniyorum teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
iki tane dediğin yere kopyaladım ama hata veriyor
adanalı1
Üye
Thınkchange nın ıcınde baska klasor mevcutmu kardesım . E yada c adında ? Buyuk ıhtımal mevcuttur . Thınkchange klasorunun ıcınde c yada e adında bı kasor daha olacaktır . dosyaları oraya at kardesım .
SymbianHacker
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
bitek c var dostum ona atıyorum olmuyor. E yi kendim oluşturup denedim yine olmadı sende oluyormu
adanalı1
Üye
Bende oluyor kardesım :S . de anlayamadım ...
Onu Sil Birde bunu dene kardesım . Son surum ..
SymbianHacker
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
link kırık galiba ama mobile9da aratıp yükleyeceğim umarım olur
siscontent ile oluyor bi kereliğine uğraşırsın sonra tek sis halinde yüklersin sistem farketmez bütün uygulamları sis content ile klasörleyin pkaetleri açın yani sonra bütün kalsörleri tek tek kalsörle her uygulamamın sys bin içindekeiler merkez sys bin resource apss içindekleri mezkeze sonra sisconten ile kalsörden sis oluştur ismide ugyulama pack 1 yap at telefona kur çok pis anlattım biliyorum mantığınızı kullanın cfw olayı gibi işte