Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birde arkadaşlar 6300 da sensor ne işe yarıyo:D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AkSiYoN
Üye
Konu Sahibi
birde arkadaşlar 6300 da sensor ne işe yarıyo:D
arkadaşlar bu spaces gibi bişey mi yaa
majör
Üye
arkadaşlar harbiden bu nedrya bilen varsa bi açıklasın ????
x-NocK
Üye
bencede açıklasın dosyann içi boş ama dolu gösküyor..
nightblue0631
Üye
neymiş bu ya bişi bilen yok mu hiç bende merak ettim şimdi
sublieutenant
Üye
Bluetooth üzerinden chat... öğrendiniz ve hayal kırıklığına uğradınız öyle mi? eee dost acı söyler..
oGc
Üye
ışık tasarrufuna yarıyor mesela aydınlık biryerdesiniz sensör ışığı algılayıp tuş takımının ışığını kapatıyor
karanlık bir ortamdaysanız tam tersi sensor ışık algılayamıyor ve tuş takımının ışıklarını yakıyor...Saygılarımla
nightblue0631
Üye
eyallah dostum biras acı söledin ama aydınlattın bizi teşekkürler
ışık tasarrufuna yarıyor mesela aydınlık biryerdesiniz sensör ışığı algılayıp tuş takımının ışığını kapatıyor
karanlık bir ortamdaysanız tam tersi sensor ışık algılayamıyor ve tuş takımının ışıklarını yakıyor...Saygılarımla
o sensorden bahsetmiyoruz biz şu kendin le ilgili bilgilerin olduğu sensor dan bahsediyors yinede saol
serhat15
Üye
ÇOK TEŞEKKÜRLER BENDE SİLCEKTİM AMA Bİ SORMADAN SİLMİYİM DEDİM
dj_falcon
Üye
valla bilmiyorum ne işe yaradıgını bilsem yardımcı olmaya calısırımdım arkdasım özür dilerim kusuruma bakma
blackstone28
Üye
arkadaşlar nokia 6300 için el feneri programı lazım bulursanız +repp
Mehmet
Emekli Yönetici
Teşekkürler
DeseCratE
Üye
Ben 3 ay fln kullanmıştım 6300 telefonun yanındaki mavi bişe yanıp sönüyor eger ondan bahsediorsan bende cevapsız aramalara fln bakmadıgım zamanlarda yada msj gelince bakmadıgım zamanlarda oluordu .