Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabri'nin kullanacağı serbest atış öncesi, topa bağlardım. Şansı varsa topla beraber stadın dışına uçar ve araba ezer. Sabri formundaysa Ay'a kadar yolu var.
arslansem
Üye
Vay be güzel düşünce
Hmm sana özel bişey olsun benimki de Formula 1 arabasının arkasına bağlardım 1.pit stop a kadar sürüklerdim..Ölür müsün kalır mısın bilmem artık
X-LifeHard
Üye
Uzay boşluğuna bırakırım
Cynical
Üye
Itinayla kuşbaşı doğranır.
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bir odaya kapatır sürekli olarak kahkaka sesi dinletirdim.
Sınırsız yemek ve içki koyardım, ama tuvalet yok!..
Cynical
Üye
Hakim tokmağıyla kafasına kafasına..
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Hakim tokmağının sapıyla... Gözüne gözüne!..
Cynical
Üye
Ömür boyu Adana adliyesinde çalıştırırdım. Çok sürmez bir kavgada gümbürtüye gider...
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Aç ve yamyam bir afrika kabilesinin avlandığı ormana paraşütle bırakırdım. Paraşütle sağ salim inebilse bile (ki pek ümitli değilim), yamyamlar var... O da olmasa börtü böceğe kurban gider zaten...
haltie
Üye
kafaya her vuruşta 5 hücre ölüyomuş ve bir yaştan sonra o hücreler yenilenmiyormuş o yüzden otomatik bir makinaya bağlayıp ölene kadar bu makina çalısırdı
X-LifeHard
Üye
Canlı canlı ameliyat yapardım
abdulk4dir
Üye
can çekiştirmeye gerek yok kafasına sıkardım
X-LifeHard
Üye
Önce asardım sonra bıçaklar sonra vurur sonra yüksek biyerden atar gömerdim
huri$
Üye
aslinda kiyamam ama madem oyun bu
gebertirim kafasina civi cakarim
X-LifeHard
Üye
Büyük bir akvaryum alır içine pirana doldurur atardım içine
Oyun bu yani
huri$
Üye
oyun bu evet furkan
bende yemegine zehir koyardim yedikten sonra olmeden ssoylerdim zehirin etkisine beklemez kahrindan geberirdi ablam bunu bana nasil yapti diye
X-LifeHard
Üye
Boş bir odaya koyar içeriyede aç kedileri salardım