Biraz üzgün! Biraz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Biraz üzgün! Biraz...


Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Johan Elmander'in Braga karşılaşmasında fileleri havalandırmaya ihtiyacı var.

Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Johan Elmander'in geçen sezon oynanan Fenerbahçe maçında sakatlanmasının etkileri devam ediyor. Bu sakatlık nedeniyle EURO2012'de İsveç Milli Takımı formasıyla durgun bir görüntü çizen Elmander, 2012-2013 sezonuna da tutuk başladı.

Umut Bulut'un üstün performansı nedeniyle formasını zaman zaman Burak Yılmaz'a kaptıran Johan Elmander'in, Akhisar maçında Burak'ın yıldızlaşmasıyla Orduspor önünde yedek kalması bekleniyordu. Umut Bulut'u özel olarak Braga'ya saklayan Fatih Terim, Johan Elmander'e Orduspor karşısında ilk 11'de şans verdi ancak istenen pozisyonlar yakalanamadı.

Gösterdiği üstün mücadeleye rağmen gol vuruşları konusunda eksikleri olan Elmander, Orduspor maçında yerini Umut Bulut'a bırakırken büyük şaşkınlık yaşadı. Değişiklik tabelasında kendi numarasını gören başarılı oyuncunun kenara gelirken üzgün olduğu gözlendi.

GOLÜNÜ ATACAK VE ÇILGIN SEVİNÇ...

Geçtiğimiz sezon yaşanılan şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden olan Elmander, yakaladığı performansla birlikte Avrupa'nın birçok önemli kulübünden transfer teklifi almıştı. Galatasaray'da uzun yıllar forma giymek isteyen Elmander'e şimdi biraz şans gerekiyor...

Gol yollarında akılcı vuruşlarına rağmen fileleri havalandırmakta güçlük çeken Johan Elmander için Braga mücadelesi büyük önem taşıyor. Başkan Ünal Aysal'ın da en sevdiği oyuncu olan İsveçli, 'moral' açısından Terim'den formasını istiyor.

Umut Bulut'u ilk 11'de sahaya sürecek olan Fatih Terim'in bu kez Johan Elmander kozunu oynamasıyüksek ihtimal olarak görünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
490
phasan
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
382
Fenomenon
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
509
CABBAR
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
280
Kingmortall


Üst Alt