Oğuzhan Üye gülmeyin ama ekran kartının ne olduğuna nerden bakılıyo ekran kartını öğreneyim de söylerim haa windows7 kullanıyorum söyleyeyim
gülmeyin ama ekran kartının ne olduğuna nerden bakılıyo ekran kartını öğreneyim de söylerim haa windows7 kullanıyorum söyleyeyim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Ben civcive soruyorsun sanmıştım Benim bilgisayarım değil kardeşimin bilgisayar . Benim bilgisayar Acer aspire 5552g notebook. Kardeşimin bilgisayarı: - Intel Core i5 2500k 3.4ghz - Hi level 2x2gb 1333mhz ddr3 - Ati HD4850 512mb ddr3 - 7200 rpm 750gb samsung hard disk - Gigabyte adını unuttuğum core i5 destekleri anakart.
Ben civcive soruyorsun sanmıştım Benim bilgisayarım değil kardeşimin bilgisayar . Benim bilgisayar Acer aspire 5552g notebook. Kardeşimin bilgisayarı: - Intel Core i5 2500k 3.4ghz - Hi level 2x2gb 1333mhz ddr3 - Ati HD4850 512mb ddr3 - 7200 rpm 750gb samsung hard disk - Gigabyte adını unuttuğum core i5 destekleri anakart.
L-LumieRe Üye Kabız Civciv' Alıntı: gülmeyin ama ekran kartının ne olduğuna nerden bakılıyo ekran kartını öğreneyim de söylerim haa windows7 kullanıyorum söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... başlatta arama bölümüne dxdiag yaz orada bütün sistemin özellikleri yazar
Kabız Civciv' Alıntı: gülmeyin ama ekran kartının ne olduğuna nerden bakılıyo ekran kartını öğreneyim de söylerim haa windows7 kullanıyorum söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... başlatta arama bölümüne dxdiag yaz orada bütün sistemin özellikleri yazar
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: gülmeyin ama ekran kartının ne olduğuna nerden bakılıyo ekran kartını öğreneyim de söylerim haa windows7 kullanıyorum söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Windows altından bakarsan tam anlamazsın ekran kartın nedir diye. Mesela benimkinde 4800 series yazıyor halbuki 4850. Ekran kartı kutusu yok mu?
Kabız Civciv' Alıntı: gülmeyin ama ekran kartının ne olduğuna nerden bakılıyo ekran kartını öğreneyim de söylerim haa windows7 kullanıyorum söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Windows altından bakarsan tam anlamazsın ekran kartın nedir diye. Mesela benimkinde 4800 series yazıyor halbuki 4850. Ekran kartı kutusu yok mu?
L-LumieRe Üye Rambo_FT' Alıntı: Windows altından bakarsan tam anlamazsın ekran kartın nedir diye. Mesela benimkinde 4800 series yazıyor halbuki 4850. Ekran kartı kutusu yok mu? Genişletmek için tıkla ... furkan sende yenile bence ekran kartını sanırım işlemcinde 2500k.. yanına yakışmamış HD4850 ---------- Eklendi @ 17:03:44 ---------- Yazıldı @ 17:03:12 ---------- hıı yazmışın işlemciyi yeni gördüm
Rambo_FT' Alıntı: Windows altından bakarsan tam anlamazsın ekran kartın nedir diye. Mesela benimkinde 4800 series yazıyor halbuki 4850. Ekran kartı kutusu yok mu? Genişletmek için tıkla ... furkan sende yenile bence ekran kartını sanırım işlemcinde 2500k.. yanına yakışmamış HD4850 ---------- Eklendi @ 17:03:44 ---------- Yazıldı @ 17:03:12 ---------- hıı yazmışın işlemciyi yeni gördüm
Oğuzhan Üye windows7 home premium 64 bit Intel(R) Pentium(R) CPU B950 2.10 ghz 4096 mb ram NVIDIA geforce 410M özelliklerde bunlar yazıyo nasıl?
windows7 home premium 64 bit Intel(R) Pentium(R) CPU B950 2.10 ghz 4096 mb ram NVIDIA geforce 410M özelliklerde bunlar yazıyo nasıl?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi O da değişecek az kaldı Aynen 2500k gibi güçlü ve onunla aynı seviyede bilgisayarı idare edecek ekran kartı almayı planlıyoruz.
O da değişecek az kaldı Aynen 2500k gibi güçlü ve onunla aynı seviyede bilgisayarı idare edecek ekran kartı almayı planlıyoruz.
Oğuzhan Üye Rambo_FT' Alıntı: Windows altından bakarsan tam anlamazsın ekran kartın nedir diye. Mesela benimkinde 4800 series yazıyor halbuki 4850. Ekran kartı kutusu yok mu? Genişletmek için tıkla ... laptop kullanıyorum ekran kartı kutusu yok
Rambo_FT' Alıntı: Windows altından bakarsan tam anlamazsın ekran kartın nedir diye. Mesela benimkinde 4800 series yazıyor halbuki 4850. Ekran kartı kutusu yok mu? Genişletmek için tıkla ... laptop kullanıyorum ekran kartı kutusu yok
L-LumieRe Üye Kabız Civciv' Alıntı: windows7 home premium 64 bit Intel(R) Pentium(R) CPU B950 2.10 ghz 4096 mb ram NVIDIA geforce 410M özelliklerde bunlar yazıyo nasıl? Genişletmek için tıkla ... eh işte idare eder. kötü denemez ---------- Eklendi @ 17:24:52 ---------- Yazıldı @ 17:22:02 ---------- Rambo_FT' Alıntı: O da değişecek az kaldı Aynen 2500k gibi güçlü ve onunla aynı seviyede bilgisayarı idare edecek ekran kartı almayı planlıyoruz. Genişletmek için tıkla ... HD7870 güzel olur alabilirsen HD7950
Kabız Civciv' Alıntı: windows7 home premium 64 bit Intel(R) Pentium(R) CPU B950 2.10 ghz 4096 mb ram NVIDIA geforce 410M özelliklerde bunlar yazıyo nasıl? Genişletmek için tıkla ... eh işte idare eder. kötü denemez ---------- Eklendi @ 17:24:52 ---------- Yazıldı @ 17:22:02 ---------- Rambo_FT' Alıntı: O da değişecek az kaldı Aynen 2500k gibi güçlü ve onunla aynı seviyede bilgisayarı idare edecek ekran kartı almayı planlıyoruz. Genişletmek için tıkla ... HD7870 güzel olur alabilirsen HD7950
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi @Kabız Civciv: Güzel bir sistemin var @L-LumieRe: 6 ay içinde alacağız. O zaman kadar ucuzlarsa 7950 tabi
@Kabız Civciv: Güzel bir sistemin var @L-LumieRe: 6 ay içinde alacağız. O zaman kadar ucuzlarsa 7950 tabi
Oğuzhan Üye Rambo_FT' Alıntı: @Kabız Civciv: Güzel bir sistemin var @L-LumieRe: 6 ay içinde alacağız. O zaman kadar ucuzlarsa 7950 tabi Genişletmek için tıkla ... .
Rambo_FT' Alıntı: @Kabız Civciv: Güzel bir sistemin var @L-LumieRe: 6 ay içinde alacağız. O zaman kadar ucuzlarsa 7950 tabi Genişletmek için tıkla ... .