TaZZzZ
Üye
Biraz Kararsız Kaldım.. Konu Telefon..
Arkadaşlar bu aralar yeni bi telefon olmayı düşünüyorum.. daha dogrusu istiyorum ama hiç bişi belli deil..
neyse asıl sormak istediğim şu samsung i5510 çok ilgimi çekiyo ve özelliklerine göre ucuz denebilir.. ama motorola milestone da çok hoşuma gitti.. hatta motorola milestone 2 ye aşık oldum diyeiblirm..
sizde samsung i5510 mu alayım yoksa motorola milestone mu yoksa motorola milestone 2 yi bekliyim mi biraz??
yada bunların dışında bana gösterebileceğiniz güzel bi telefon warmı..?
kendim için güzel i tanımlıyorum..
-dokunmatik(dual touch)
-android(mümkünse 2.2 yada üstü)(başka bi işletim sistemi öneriyorsanız yorumunuzu beklerim)
-yandan kayar kapaklı klavye
-wifi ve 3G(yada 4G)
-arka kamerası çok önemli değil kaç oldugu ama flaşı olursa iyi olur. Çokda önemli deil
-görüntülü konuşma olursa iyi olur. Çokda önemli deil
-en önemlisi çok uçuk bi fiyat olmasın...
bunun gibi bişi..
yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
neyse asıl sormak istediğim şu samsung i5510 çok ilgimi çekiyo ve özelliklerine göre ucuz denebilir.. ama motorola milestone da çok hoşuma gitti.. hatta motorola milestone 2 ye aşık oldum diyeiblirm..
sizde samsung i5510 mu alayım yoksa motorola milestone mu yoksa motorola milestone 2 yi bekliyim mi biraz??
yada bunların dışında bana gösterebileceğiniz güzel bi telefon warmı..?
kendim için güzel i tanımlıyorum..

-dokunmatik(dual touch)
-android(mümkünse 2.2 yada üstü)(başka bi işletim sistemi öneriyorsanız yorumunuzu beklerim)
-yandan kayar kapaklı klavye
-wifi ve 3G(yada 4G)
-arka kamerası çok önemli değil kaç oldugu ama flaşı olursa iyi olur. Çokda önemli deil
-görüntülü konuşma olursa iyi olur. Çokda önemli deil
-en önemlisi çok uçuk bi fiyat olmasın...
bunun gibi bişi..
yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..