tebrikler :) teşekkür ederim.sağol
Aziz™ Üye İntifada' Alıntı: tebrik ederim nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim.teşekkür ederim
İntifada' Alıntı: tebrik ederim nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim.teşekkür ederim
alixkandemir Üye merak ediyorum günde kaç saatini pc başında geçiriyorsun? ben henüz daha teğmenim sen bu gidişle genel kurmay rütbesinide delip geçersin Hayırlı olsun
merak ediyorum günde kaç saatini pc başında geçiriyorsun? ben henüz daha teğmenim sen bu gidişle genel kurmay rütbesinide delip geçersin Hayırlı olsun
Aziz™ Üye alixkandemir' Alıntı: merak ediyorum günde kaç saatini pc başında geçiriyorsun? ben henüz daha teğmenim sen bu gidişle genel kurmay rütbesinide delip geçersin Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... öncelikle teşekkür ederim.fazla durmuyorum pc de.ama açarsam maxicebi sürekli dolu geçiyor vaktim.bir bakıyorum msj sayısı uçmuş.eğer online istatistiklerine bakarsan nerde olduğumu görürsün
alixkandemir' Alıntı: merak ediyorum günde kaç saatini pc başında geçiriyorsun? ben henüz daha teğmenim sen bu gidişle genel kurmay rütbesinide delip geçersin Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... öncelikle teşekkür ederim.fazla durmuyorum pc de.ama açarsam maxicebi sürekli dolu geçiyor vaktim.bir bakıyorum msj sayısı uçmuş.eğer online istatistiklerine bakarsan nerde olduğumu görürsün
Aziz™ Üye Revengeful' Alıntı: binbaşı oldu hala yüzbaşı konusuna mesaj atılıyor Genişletmek için tıkla ... olsun zararın neresinden dönülse kardır
Revengeful' Alıntı: binbaşı oldu hala yüzbaşı konusuna mesaj atılıyor Genişletmek için tıkla ... olsun zararın neresinden dönülse kardır