Hayırlı olsun damdanakan :)
Dandanakan92 Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: kuruyemişe dadanırsan kilon uçar haberin olsun Genişletmek için tıkla ... Sakız iyi - - - Eklendi - - - paradox07' Alıntı: Hayırlı olsun damdanakan Genişletmek için tıkla ... Dam? Teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Bol Bol Kuruyemis Ye .. :] Genişletmek için tıkla ... Sakız daha iyi değil mi? - - - Eklendi - - - Off off canım çok istiyo şuan ama vücufun nikotin isteği en fazla 3dk sürermiş biraz nefes egzersizi yetiyo
TheFenomen' Alıntı: kuruyemişe dadanırsan kilon uçar haberin olsun Genişletmek için tıkla ... Sakız iyi - - - Eklendi - - - paradox07' Alıntı: Hayırlı olsun damdanakan Genişletmek için tıkla ... Dam? Teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Bol Bol Kuruyemis Ye .. :] Genişletmek için tıkla ... Sakız daha iyi değil mi? - - - Eklendi - - - Off off canım çok istiyo şuan ama vücufun nikotin isteği en fazla 3dk sürermiş biraz nefes egzersizi yetiyo
The East Üye Hayirli olsun hic icmedigim icin birakmanin kolay olacagini saniyorum bagimlilik falanmi yapiyor birakmasi zor mu yani Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Hayirli olsun hic icmedigim icin birakmanin kolay olacagini saniyorum bagimlilik falanmi yapiyor birakmasi zor mu yani Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Dandanakan92 Üye Konu Sahibi xone0x' Alıntı: Hayirli olsun hic icmedigim icin birakmanin kolay olacagini saniyorum bagimlilik falanmi yapiyor birakmasi zor mu yani Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Çok zor çok
xone0x' Alıntı: Hayirli olsun hic icmedigim icin birakmanin kolay olacagini saniyorum bagimlilik falanmi yapiyor birakmasi zor mu yani Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Çok zor çok
Dandanakan92 Üye Konu Sahibi haydaravısyon' Alıntı: sigarayı öylece bırakılımaz ki yardım destek alsanız daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Abi bırakırım güveniyorum kendime - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: sigarayı öylece bırakılımaz ki yardım destek alsanız daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Abi bırakırım güveniyorum kendime
haydaravısyon' Alıntı: sigarayı öylece bırakılımaz ki yardım destek alsanız daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Abi bırakırım güveniyorum kendime - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: sigarayı öylece bırakılımaz ki yardım destek alsanız daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Abi bırakırım güveniyorum kendime
Türe Üye Ben de içiyorum. Lakin ne tiryakiyim ne de başka birşey Meretin tadı çok güzel fakat 3 ayda bir belki içiyorum O da sırf tadında kalsın diye
Ben de içiyorum. Lakin ne tiryakiyim ne de başka birşey Meretin tadı çok güzel fakat 3 ayda bir belki içiyorum O da sırf tadında kalsın diye
Dandanakan92 Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Ben de içiyorum. Lakin ne tiryakiyim ne de başka birşey Meretin tadı çok güzel fakat 3 ayda bir belki içiyorum O da sırf tadında kalsın diye Genişletmek için tıkla ... Ben çok seviyorum vazgeçemiyceğim tek şeydi ama bırakmak zorundayım
Türe' Alıntı: Ben de içiyorum. Lakin ne tiryakiyim ne de başka birşey Meretin tadı çok güzel fakat 3 ayda bir belki içiyorum O da sırf tadında kalsın diye Genişletmek için tıkla ... Ben çok seviyorum vazgeçemiyceğim tek şeydi ama bırakmak zorundayım