Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir yurtlu olarak soruyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dertliyim
Üye
Konu Sahibi
bir yurtlu olarak soruyorum
arkadaşlar bir yurtlu olarak size danışmak istiyorum dört duvar arasındaysanız ve dışarı çıkamıyorsanız zamanınızı nası geçirirsiniz veya nasıl eğlenirsiniz .
keremerson
Üye
Arkadaşlarınla paso gırgır şamata muhabbet
Başka yolu yok bunun
o da bi öneri tabi ama uyutmuyolar ki ben umutsuz vakayım sonunda fotosentez yapmayan ot oldum
_KadirşinaS_
Üye
Abi en iyisi bence kitap okumak.Hele zevkine hitap eden bir kitap buldun mu varya vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.Mesela ben ktu deyken yurtta kalıyordum.Bi kere kar yağmıştı.Yarım metre kar olunca okul tatil oldu, hiçbir yere de çıkamıyorduk.Ben de Erol Mütercimlerin Komplo Teorileri kitabına bir başladım.2.gün bitirdim.Yadaaaaa paso gırgır yapacan.
Abi en iyisi bence kitap okumak.Hele zevkine hitap eden bir kitap buldun mu varya vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.Mesela ben ktu deyken yurtta kalıyordum.Bi kere kar yağmıştı.Yarım metre kar olunca okul tatil oldu, hiçbir yere de çıkamıyorduk.Ben de Erol Mütercimlerin Komplo Teorileri kitabına bir başladım.2.gün bitirdim.Yadaaaaa paso gırgır yapacan.
abi be haklısın aslında ben de zevk alıyorum kitap okumaktan ama ben fikir yazıları okumayı seviyorum ve büyük yazarları okuyorum Necip Fazıl'ın tarzı hoşuma gidiyor çok ağır yazıyo senin okuduğun şu kitap nası biraz bahsetsene belki ilgimi çeker eyvallah...
psikopat_Q
Üye
Ben de senin gibi 4 olmasa da duvarların arasına sıkışıp kalmış biriyim sana önerim hayatını yaşa kimseyi takma tabi arada ders de çalış sonra sebebin ben olmayayım
sana kitap da tavsiye edebilirim taş meclisi, siyah kan devamı sonraya
Ben de senin gibi 4 olmasa da duvarların arasına sıkışıp kalmış biriyim sana önerim hayatını yaşa kimseyi takma tabi arada ders de çalış sonra sebebin ben olmayayım
sana kitap da tavsiye edebilirim taş meclisi, siyah kan devamı sonraya
SAĞOLASIN KARDAŞ BU ARADA BİŞİ MERAK ETTİM DE SEN KAÇ DUVAR ARASINDASIN???
ANLADIĞIM KADARIYLA SEN DE YURTLUSUN VEYA DAHA ÖNCE YURTLU OLMUŞUN
(YAZIŞINDAN BELLİ) HARBİ PSİKOPAT MISIN SEN YA BANA PEK ÖLE GELMEDİNDE
psikopat_Q
Üye
önemli deil doğru tahmin insan tüccarı mısın sen hemen anladın şu anda yurtluyum aslında kaç duvar olduğunu saymadım ama kesin 4 ten fazladır. bak bunu anlayamamışsın harbiden psikopatım ilerde daha iyi idrak edersin
önemli deil doğru tahmin insan tüccarı mısın sen hemen anladın şu anda yurtluyum aslında kaç duvar olduğunu saymadım ama kesin 4 ten fazladır. bak bunu anlayamamışsın harbiden psikopatım ilerde daha iyi idrak edersin