bir yurtlu olarak soruyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
bir yurtlu olarak soruyorum
:bilmem:arkadaşlar bir yurtlu olarak size danışmak istiyorum:aman2: dört duvar arasındaysanız ve dışarı çıkamıyorsanız zamanınızı nası geçirirsiniz veya nasıl eğlenirsiniz .

keremerson

keremerson

Üye
Arkadaşlarınla paso gırgır şamata muhabbet :)
Başka yolu yok bunun :oke:

mservank

mservank

Üye
Arkadaşlarınla paso gırgır şamata muhabbet :)
Başka yolu yok bunun :oke:

Eğer ders çalışmaktan hoşlanıyorsan derslerine çalış,hayır diyorsan keremin de dediği gibi bol bol şamata muhabbet:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kağıt oynayacaksın bizim gibi. Gece 3'te müdüre yakalanıp evci iznimizi yakmıştı :ehe

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bende bende o dört duvar arasında olanlardanım =)) yaa napacan yat uyu :)

dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
Kağıt oynayacaksın bizim gibi. Gece 3'te müdüre yakalanıp evci iznimizi yakmıştı :ehe

o da bir zaman sonra sıkıyo be abicim ama yine de saol bu arada bizim müdür bizi öle görse şutlar:kop:

--------------- Ekleme ---------------

bende bende o dört duvar arasında olanlardanım =)) yaa napacan yat uyu :)

o da bi öneri tabi ama uyutmuyolar ki ben umutsuz vakayım sonunda fotosentez yapmayan ot oldum:naughty:

_KadirşinaS_

Üye
Abi en iyisi bence kitap okumak.Hele zevkine hitap eden bir kitap buldun mu varya vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.Mesela ben ktu deyken yurtta kalıyordum.Bi kere kar yağmıştı.Yarım metre kar olunca okul tatil oldu, hiçbir yere de çıkamıyorduk.Ben de Erol Mütercimlerin Komplo Teorileri kitabına bir başladım.2.gün bitirdim.Yadaaaaa paso gırgır yapacan.

dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
Abi en iyisi bence kitap okumak.Hele zevkine hitap eden bir kitap buldun mu varya vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.Mesela ben ktu deyken yurtta kalıyordum.Bi kere kar yağmıştı.Yarım metre kar olunca okul tatil oldu, hiçbir yere de çıkamıyorduk.Ben de Erol Mütercimlerin Komplo Teorileri kitabına bir başladım.2.gün bitirdim.Yadaaaaa paso gırgır yapacan.

abi be haklısın aslında ben de zevk alıyorum kitap okumaktan ama ben fikir yazıları okumayı seviyorum ve büyük yazarları okuyorum Necip Fazıl'ın tarzı hoşuma gidiyor çok ağır yazıyo senin okuduğun şu kitap nası biraz bahsetsene belki ilgimi çeker :oke: eyvallah...

psikopat_Q

psikopat_Q

Üye
Ben de senin gibi 4 olmasa da duvarların arasına sıkışıp kalmış biriyim sana önerim hayatını yaşa kimseyi takma tabi arada ders de çalış sonra sebebin ben olmayayım :oke:
sana kitap da tavsiye edebilirim taş meclisi, siyah kan devamı sonraya

dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
Ben de senin gibi 4 olmasa da duvarların arasına sıkışıp kalmış biriyim sana önerim hayatını yaşa kimseyi takma tabi arada ders de çalış sonra sebebin ben olmayayım :oke:
sana kitap da tavsiye edebilirim taş meclisi, siyah kan devamı sonraya

SAĞOLASIN KARDAŞ BU ARADA BİŞİ MERAK ETTİM DE SEN KAÇ DUVAR ARASINDASIN???:bilmem:
ANLADIĞIM KADARIYLA SEN DE YURTLUSUN VEYA DAHA ÖNCE YURTLU OLMUŞUN
(YAZIŞINDAN BELLİ):kop: HARBİ PSİKOPAT MISIN SEN YA BANA PEK ÖLE GELMEDİNDE :naughty:

psikopat_Q

psikopat_Q

Üye
önemli deil doğru tahmin insan tüccarı mısın sen hemen anladın şu anda yurtluyum:ehe aslında kaç duvar olduğunu saymadım ama kesin 4 ten fazladır. :nono:bak bunu anlayamamışsın harbiden psikopatım ilerde daha iyi idrak edersin

dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
önemli deil doğru tahmin insan tüccarı mısın sen hemen anladın şu anda yurtluyum:ehe aslında kaç duvar olduğunu saymadım ama kesin 4 ten fazladır. :nono:bak bunu anlayamamışsın harbiden psikopatım ilerde daha iyi idrak edersin

psikopatsın demek eğlencez o zaman ooo yurtlusun da benim halimden anlarsın o zaman neyse görüşük inş.:sn:

psikopat_Q

psikopat_Q

Üye
tamam sonra bol bol görüşürüz :birak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt