Bir web sitesi açmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
bende .com uzantısı alacaktım fakat stokta kalmamış.QAPEL den kod alarak 444host.comdan ücretsiz alan aldım baktım com kalmamış org ve net var sadece net seçtim bende :D fazla online olmamı gerektirecek ney var anlamadım bizim hocanında sitesi var ders anlatıyor mesela program önerdi yada ders notları vs diyor benim siteye yükledim indirin :D sitesi sade bir tasarım tek sayfa sanırım karışık ğelik iki resim video felan koymuş bitirmiş

technogamer2345

Üye
O şekilde yapılacaksa tamam fazla birşey yapmana gerek yok.Ayda yılda bir şey konulacaksa.Veya öğretmen denemelik tek seferliğine falan açmış olabilir mi ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Zyro wordpres mantığı ile çalışıp çalışmadığı hakkında kesin bir bilgiye sahip olmaksızın. Olusturduğu siteler basit bir kaç sayfalık statik bir web sitesi tasarlamaya yaradığını biliyorum tanıtım ve bilgi amaçlı bir kaç sayfalık bir site örn benim site "spooferil . com" bir arkadaş açılmadığını belirtmiş tarayıcıya belirttiğim şekilde boşluksuz yazarsa ulaşabilecektir.

Ama değer verip bir şeyler başaracağim bu işi öğreneceğim diyenler hiç hazır ile başlasın
Html ile statik siteler yapılabilir Html ile abşlayın sonra asp ve php öğrenin çok da zor değil :)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
O şekilde yapılacaksa tamam fazla birşey yapmana gerek yok.Ayda yılda bir şey konulacaksa.Veya öğretmen denemelik tek seferliğine falan açmış olabilir mi ?
ogretmen bilgisayardan baya anlıyor denemelik açacağını sanmıyorum kendi adına açmış ders amaçlı kullanıyor

technogamer2345

Üye
Tamam işte biliyordur o kodları ne yapacağını falan.Önce siteyi tasarlarsın kodlarla falan.Acemiysen basit olmasına rağmen yinede biraz uğraştırır herhalde.Sonra bazı özellikler olur mesela yorum sistemi ekleyecek işte bunlar üst seviye özellikler diye biliyorum ve javascript falan gerektiriyor diye biliyorum yine.Tasarım hazırdır eğer kökten sana ait olacaksa kontrol paneli yüklenir işte ardından host domain ayarlanır.Siteye bi buton ekleyeceksin mesela.Anasayfaya gitsin istiyorsun.Bu ikonu ya internetten bulursun yada oturur photoshop da yaparsın. Bunlar benim bildiklerim yanlışım varsa düzeltin.

İşte bunlar fazlasıyla wordpress wix veya arkadasın dedi zypro gibi sitelerde bulunur.Hazır temalar,ikonlar,özellikler vs.Bi Wix e üye ol dene kendin beğeneceksin zaten.Bi süre ücretsiz de gelişir ardından premium alırsın zaten.

H0lligan

Üye
Zyro wordpres mantığı ile çalışıp çalışmadığı hakkında kesin bir bilgiye sahip olmaksızın. Olusturduğu siteler basit bir kaç sayfalık statik bir web sitesi tasarlamaya yaradığını biliyorum tanıtım ve bilgi amaçlı bir kaç sayfalık bir site örn benim site "spooferil . com" bir arkadaş açılmadığını belirtmiş tarayıcıya belirttiğim şekilde boşluksuz yazarsa ulaşabilecektir.

Ama değer verip bir şeyler başaracağim bu işi öğreneceğim diyenler hiç hazır ile başlasın
Html ile statik siteler yapılabilir Html ile abşlayın sonra asp ve php öğrenin çok da zor değil :)
HTML den sonra CSS sonra JS öğrenmek daha mantıklı. Sonra diğerleride öğrenilir.
@H0lligan bana site kuralım format program sitesi olurmu :) wp yapılı
Olabilir. Özelden detayları yazarsın.
Tamam işte biliyordur o kodları ne yapacağını falan.Önce siteyi tasarlarsın kodlarla falan.Acemiysen basit olmasına rağmen yinede biraz uğraştırır herhalde.Sonra bazı özellikler olur mesela yorum sistemi ekleyecek işte bunlar üst seviye özellikler diye biliyorum ve javascript falan gerektiriyor diye biliyorum yine.Tasarım hazırdır eğer kökten sana ait olacaksa kontrol paneli yüklenir işte ardından host domain ayarlanır.Siteye bi buton ekleyeceksin mesela.Anasayfaya gitsin istiyorsun.Bu ikonu ya internetten bulursun yada oturur photoshop da yaparsın. Bunlar benim bildiklerim yanlışım varsa düzeltin.

İşte bunlar fazlasıyla wordpress wix veya arkadasın dedi zypro gibi sitelerde bulunur.Hazır temalar,ikonlar,özellikler vs.Bi Wix e üye ol dene kendin beğeneceksin zaten.Bi süre ücretsiz de gelişir ardından premium alırsın zaten.
Hocam bahsettiğiniz iş en kolayı hiç bilmeyenler bile yapar. Yok butonuymuş, butonun ikonuymuş bunlar hiçbirşey.

Menüler, popup lar, toast lar, bildirim sistemi, mobil uyumu, efektler, animasyonlar, material tasarım. Bunlar yapılabiliniyor ise iş kolay olur.

edit: Biraz para da olacak hani ciddi iş için domain, host, ftp server felan. :D

technogamer2345

Üye
Düzen kurulacaksa şart tabi.Ama yine başlangıç için hosting le domain i ücretsiz ayarlayabilir.Ama yinede tasarım kodlama düzenleme ve temelleri oturtma çok uğraştırıyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
@H0lligan kardeşim özeline bakarmısın

H0lligan

Üye
Düzen kurulacaksa şart tabi.Ama yine başlangıç için hosting le domain i ücretsiz ayarlayabilir.Ama yinede tasarım kodlama düzenleme ve temelleri oturtma çok uğraştırıyor.
Hostinger tavsiye ederim beleş için.

technogamer2345

Üye
Host ta sıkıntı değil işte.Bi şekilde ayarlanıyor.Ama kodlama,tasarım ve dediğim diğer şeyler çok yoracak.

Wix i şöyle bi inceledimde gerçekten arkadaş wix e yönelmeli.Ayrıca dışardan bir domain de bağlanabiliyor.Weebly e de bi baktım mobil düzenleme de var.Ama Wix kadar iyi değil herhalde.
Host ta sıkıntı değil işte.Bi şekilde ayarlanıyor.Ama kodlama,tasarım ve dediğim diğer şeyler çok yoracak.

Wix i şöyle bi inceledimde gerçekten arkadaş wix e yönelmeli.Ayrıca dışardan bir domain de bağlanabiliyor.Weebly e de bi baktım mobil düzenleme de var.Ama Wix kadar iyi değil herhalde.
Birde arkadaş öncelikle html ve css sonra javascript öğrensin demiş.çokta iyi demiş.bu asp.net falanda herhalde sitenin yorum-üye gibi özelliklerini getirecek bir programlama çeşidi.bana kalırsa direk wix tercih edilmeli.bu üyelik sistemi gibi seçenekler çok basit işler bunda.ayrıca site sürekli güncelleniyor ve isterseniz site yönetimine başkalarını eklemeniz bile mümkün.

kralberk13

kralberk13

Üye
@Akif_52 wix sitesi kura biliyomusun

technogamer2345

Üye
Evet.

kralberk13

kralberk13

Üye
@Akif_52 özeline bak hocam

technogamer2345

Üye
Kendinde açabilirsin zor değil ki.Herkes açabilir daha doğrusu.

kralberk13

kralberk13

Üye
açarım da istediğim siteler var onun gibi istiyorum

technogamer2345

Üye
Onuda yaparsın. :)

kralberk13

kralberk13

Üye
hocam kodlama felan hiçbirşey bilmiyorum

technogamer2345

Üye
Kim kodlama bileceksin dedi ki ? :) Wİx e bi gir devamı gelecek.

kralberk13

kralberk13

Üye
bakıma nasıl alacam siteyi kimse demedi zaten ben dedim bilmediğim için
@Akif_52

Takipçi Satın Al

Üst Alt