Bir Video Sitesi Daha Yasaklandı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Bir Video Sitesi Daha Yasaklandı !
Dünyanın en popüler video sitelerinden birine daha Türkiye'den erişim yasağı konuldu.

2005 yılında yayın hayatına başlayan popüler video sitesi Truveo, kullandığı etiketleme teknolojisi sayesinde kısa sürede rakipleri arasından sıyrılarak dikkat çekmeye başarmıştı. Sonunda ABD'nin en büyük internet servis sağlayıcısı AOL tarafından 2006'da satın alınmıştı.

Başarılı kategorileme performansı ile dikkat çeken Truveo'nun Türkiye giriş sayfası olan adresinde; Haberler, Spor, Eğlence, Müzik ve Twitter'da çok önerilen başlıklarına göre video arama yapılabiliyordu.

T.C Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 26/06/2009 tarih ve 2009/44 sayılı kararı gereği erişime kapatılan Truveo'nun kapatılma gerekçesi henüz bilinmiyor.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Adamlara bak ya...Artık gerekçesiz kapatılıyor...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Adamlara bak ya...Artık gerekçesiz kapatılıyor...

Çağ dışında kalmış geri kafalı ahmaklar yakında tüm interneti Türkiyeden silmek için varını yoğunu ortaya koyarlar.Ama farkındalar mı bilmem yaptıkları yasaklar ancak reklamını yapabilirler.Örneğin ben bu video sitesini bu yasakla öğrendim bir ara güzelce gezerim ne var ne yok diye.Milyonlarca insan gibi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğünü bozucu,bölücü,yıkıcı faaliyetlere yer veren ve ahlaksızlığa göz yuman her site kapatılmalıdır..kapatılıyorda..

haltie

haltie

Üye
bu siteyi duymamıştım:(

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğünü bozucu,bölücü,yıkıcı faaliyetlere yer veren ve ahlaksızlığa göz yuman her site kapatılmalıdır..kapatılıyorda..

Yıkıcılık bölücük internet ortamında mı yoksa sokaklarda mı ?Bildiğim kadarıyla bilgisayarlar ayaklanıp dağa çıkmıyor.sokakta terör estirenlere çıt çıkarma internet ortamına amansızca saldır yasaklanan hiç bir siteye girmiyor musun şimdi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Siteyi yeni duydum o yüzden bilemiyorum kimbilir içeri nasıl

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Yıkıcılık bölücük internet ortamında mı yoksa sokaklarda mı ?Bildiğim kadarıyla bilgisayarlar ayaklanıp dağa çıkmıyor.sokakta terör estirenlere çıt çıkarma internet ortamına amansızca saldır yasaklanan hiç bir siteye girmiyor musun şimdi?
yaa sen herşeye böyle alakasız şeyler yazarak mı cevap vereceksin? bakmıyorum işim yok o sitelerle..ben maxicebe takılıyorum genelde..sık kullandığım siteleri ekleyeyim istersen..sokaktaki teröristleri benim yakalayacak halim yok onları yakalamak devlet güçlerinin görevi hem ses çıkarmadığımı nerden biliyorsun yanımda mı duruyorsun? o bilgisayarlardan da terörüstlerin neler çevirdiğini biliyoruz biz..

'Davut

'Davut

Üye
duymadığım bir site o zaman no problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt