bir veda da benden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

şimdiden hayırlı olsun :)
tesekkurler. :)

- - - Eklendi - - -

lumia 710 demek istedi galiba :)

hayir 701. :D

- - - Eklendi - - -

bence yol yakınken vazgeç symbiandan :)

neden? bana gore Symbianin tek eksikligi oyun ve uygulama. ben fazla oyun oynamam. mesela 5-6 tane oyun yeter bana. (pes 2011, asphalt 6, fruit ninja, angry birds, tin-tin vs.). fazla uygulama kullanan birisi de degilim. kardesimde 5233 var. bize gereken her uygulamayi buluyoruz. yani Symbian almamam icin hicbir sebeb yok.

asigsasi

asigsasi

Üye
tesekkurler. :)

- - - Eklendi - - -

hayir 701. :D

- - - Eklendi - - -

neden? bana gore Symbianin tek eksikligi oyun ve uygulama. ben fazla oyun oynamam. mesela 5-6 tane oyun yeter bana. (pes 2011, asphalt 6, fruit ninja, angry birds, tin-tin vs.). fazla uygulama kullanan birisi de degilim. kardesimde 5233 var. bize gereken her uygulamayi buluyoruz. yani Symbian almamam icin hicbir sebeb yok.

arkadaşım bende oyun oynamam fakat symbian la anlaşma bittiği için daha durmanın bi anlamı varmı
giden gitmiştir
gittiği gün
bitmiştir :D

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

arkadaşım bende oyun oynamam fakat symbian la anlaşma bittiği için daha durmanın bi anlamı varmı
giden gitmiştir
gittiği gün
bitmiştir :D

ben bir telefonu en fazla 2-3 yil kullanirim. Sonra da Nokia WPyi gelistirsin WPya gecicem. diyelim ki 4 yil kullandim. anlasma bitti. telefonumu gelip elimden alicak degiller ya. :D Symbiandan vazgecemiyorum. baska bir sisteme gecmek zorunda olsam bile bu kesinlikle ne android ne de ios olmayacak. WP ve ya Nokia devamini getirirse Meego. :)

Hasan

Üye
ben de 603 almayı düşünüyorum sizce nasıl bi telefon ?

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy

Hasan

Üye
ne eksikleri var sizce?
Ekran hassaslığı diğer symbian telefonlara göre daha kötü gibime geldi :)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama icin windows phone'a gecmek(!)

evt biraz sacma gelebilir android dururken wp ne alaka diye ama suan iphone haric diger butun markalar wp uzerinde calismalar yapiyorlar ve tlf cikartiyorlar onun acin wpnin gelecegini parlak gordum ve tercihimi wpden yana kullandim ayrica bir yanimda nokiadan uzaklasma diyor :)) aliskanlik iste

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende birgün mutlaka wp ye geçeceğim ama nokia ile birlikte tabii:)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
ne eksikleri var sizce?
Ekran hassaslığı diğer symbian telefonlara göre daha kötü gibime geldi :)

ben biraz kurcaladim gecenlerde. ekrani gayet hassas. eksileri kamerada flash yok. otofokus yok. o fiyata daha iyisi beklenemez zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...