smartphone007
Üye
Bir veda benden
evt arkadaslar tam olarak 2 ay sonunda s5 e veda ettim bugun maxicep sayesinde bildiklerimize bilgi ekledik ben sahsen kendim fazla konu acmis ve paylasimda bulunmus biri olarak gormuyorum ama burdaki arkadaslara yardimci olan yoneticilere tsk ediyorum konunun aslina gelirsek tlfnu degistirmemin sebebi olarak sunlari soylemek istiyorum uygulama eksikligi
) evt koca s5 den sadece uygulama eksikligi yuzunden vazgectim onun haricinde bataryasi,navigasyonu,menu kolayligi, market avantajlari, elinizin altindaki uygulamara ulasma rahatli diye daha bircok olumlu yanini da soyleye bilirim neyse fazla uzattim ben bu basliga vede ederken sizlere de bol uygulamali gunler diliyorum hoscakalin
) evt koca s5 den sadece uygulama eksikligi yuzunden vazgectim onun haricinde bataryasi,navigasyonu,menu kolayligi, market avantajlari, elinizin altindaki uygulamara ulasma rahatli diye daha bircok olumlu yanini da soyleye bilirim neyse fazla uzattim ben bu basliga vede ederken sizlere de bol uygulamali gunler diliyorum hoscakalin

Hayırlısı olsun
Nexus 5 alıcam