NEXUS
Üye
-
Konu Sahibi
-
dosya derken apk dosyasımı birde rw r r nasıl ayarlanırroot Explorer ile dosyayı system app klasörüne at rw r r permission ayarla tamamdir
deniyorumapk dosyasını kopyala;
basılı tutup kopyalafazla cekmisim neyse
en üstte ... var ona basınca geri klasöre geliyor öyle gelip system ardından app klasörüne gir ve üstte mount r w olan yere bas r/o olacak
sonra paste de
ardından programa basılı tutup permissions a tıkla
resimdeki gibi ayarla ok de cihazı yeniden başlat tamamdır
tamam teşekkürler şimdi bir dosyayı apk yapacak birşey lazım progrma önerin varmısystem app klasörüne ki örnek veriyorum; Chrome, gmail vs. uygulamalara güncelleme geliyor buna da gelir yani tabi attığın program markette olacak yani internetten kırılmış bir apk atarsan markette güncelleme alamaz
kardeşim çok saol yaptım olduBu dediklerimi root explorer programından yaptım netten bak fu ll olanı indir
bundadamı apk yükleniyor yoksa bunda direk yüklü programlardan mıBunlarla uğraşma. Link2sd kur. Kullanıcı uygulamalarını seç. Listeden istediğin uygulamanın üzerine basılı tut menü açılacak. Oradanda sistem uygulaması yap de oldu bitti. Telefonu aç kapat tamam.
kardeşim çok saol yaptım olduçok fazla sistem uygulamasına çevirirsem sorun oluşurmu birde silmeye çalışınca sadece güncellemeleri kaldırması çok güzel oldu
Mesela bir uygulama yükledin.Telefona kuruldu.Telefonda root'ta var.Link2sd'yi aç.Listeden uygulamayı seç.Sistem uygulaması yap de.İşlem bitince aç kapa o kadar.bundadamı apk yükleniyor yoksa bunda direk yüklü programlardan mı
hee apk yı bulup seçmen gerekmiyor daha iyiymiş deniyorumMesela bir uygulama yükledin.Telefona kuruldu.Telefonda root'ta var.Link2sd'yi aç.Listeden uygulamayı seç.Sistem uygulaması yap de.İşlem bitince aç kapa o kadar.
Aynen öyle. Herşeyi Link2sd yapıyor zaten..hee apk yı bulup seçmen gerekmiyor daha iyiymiş deniyorum
Bunlarla uğraşma. Link2sd kur. Kullanıcı uygulamalarını seç. Listeden istediğin uygulamanın üzerine basılı tut menü açılacak. Oradanda sistem uygulaması yap de oldu bitti. Telefonu aç kapat tamam.
Bunlarla uğraşma. Link2sd kur. Kullanıcı uygulamalarını seç. Listeden istediğin uygulamanın üzerine basılı tut menü açılacak. Oradanda sistem uygulaması yap de oldu bitti. Telefonu aç kapat tamam.
Tıkla çözdür deDede bazen burdan sistem uygulaması yaptığım programlara bakıyorum dondurulmuş diyor.
Sorun nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?