3. maddede eksiklikler var sanki:hmmm
Invoke Üye achambo' Alıntı: 3. maddede eksiklikler var sanki Genişletmek için tıkla ... Nerelerdesin la
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nerelerdesin la Genişletmek için tıkla ... yurda başladım kar tatili var o yüzden eve döndüm hacı napıyım ders çalışıyom
-qarapapaq-' Alıntı: Nerelerdesin la Genişletmek için tıkla ... yurda başladım kar tatili var o yüzden eve döndüm hacı napıyım ders çalışıyom
Emrgncy Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: 3. maddede eksiklikler var sanki Genişletmek için tıkla ... Eksik veya hatalı maddeleri düzenleyebilirsiniz Semihciğim... SckTeam' Alıntı: 3.Maddeye kesinlikle eklenmeli Genişletmek için tıkla ... O smiley gereksizlere yakışmaz, çünkü ciddi bir konu tartıştıkları pek vaki olmuyor
achambo' Alıntı: 3. maddede eksiklikler var sanki Genişletmek için tıkla ... Eksik veya hatalı maddeleri düzenleyebilirsiniz Semihciğim... SckTeam' Alıntı: 3.Maddeye kesinlikle eklenmeli Genişletmek için tıkla ... O smiley gereksizlere yakışmaz, çünkü ciddi bir konu tartıştıkları pek vaki olmuyor
achambo Üye @-qarapapaq- ne yapıyım hacı yılda 2-3 gün kar ancak görüyoruz ama fena ya Emrgncy112' Alıntı: Eksik veya hatalı maddeleri düzenleyebilirsiniz Semihciğim... O smiley gereksizlere yakışmaz, çünkü ciddi bir konu tartıştıkları pek vaki olmuyor Genişletmek için tıkla ... bunlar yok
@-qarapapaq- ne yapıyım hacı yılda 2-3 gün kar ancak görüyoruz ama fena ya Emrgncy112' Alıntı: Eksik veya hatalı maddeleri düzenleyebilirsiniz Semihciğim... O smiley gereksizlere yakışmaz, çünkü ciddi bir konu tartıştıkları pek vaki olmuyor Genişletmek için tıkla ... bunlar yok