Şakir :) İfşa oldu bi kere :aha:
.caner. Üye İhtiyar007' Alıntı: İfşa oldu bi kere Genişletmek için tıkla ... Evet ifşa oldu gerçek ismi(Şakir)
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Ayıp etttüüüün beğenünün lafu mu olur Genişletmek için tıkla ... Hep lafta kalıyor ama
İhtiyar007' Alıntı: Ayıp etttüüüün beğenünün lafu mu olur Genişletmek için tıkla ... Hep lafta kalıyor ama
İhtiyar007 Üye TheFenomen' Alıntı: Buzzzzz buzzzz soğuk ders şimdi bitti ya Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
ismail Üye İhtiyar007' Alıntı: indexe penguen reyizi koyacak mısın? Genişletmek için tıkla ... Bumacayı çözemedim Gene uyumuşum ya Nolcak sonum bilmiyom )
İhtiyar007' Alıntı: indexe penguen reyizi koyacak mısın? Genişletmek için tıkla ... Bumacayı çözemedim Gene uyumuşum ya Nolcak sonum bilmiyom )
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Geçmiş olsun.. Genişletmek için tıkla ... @fireslashex i de alalım ekibe
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: @fireslashex i de alalım ekibe Genişletmek için tıkla ... Ula ben kayıt memuru muyum? Sıraladığım maddelere uyan gereksizdir zaten Yoksa kimseye sen gereksiz ekibindensin sen değilsin dediğimiz yok, isteyen buyursun gelsin
İhtiyar007' Alıntı: @fireslashex i de alalım ekibe Genişletmek için tıkla ... Ula ben kayıt memuru muyum? Sıraladığım maddelere uyan gereksizdir zaten Yoksa kimseye sen gereksiz ekibindensin sen değilsin dediğimiz yok, isteyen buyursun gelsin
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Ula ben kayıt memuru muyum? Sıraladığım maddelere uyan gereksizdir zaten Yoksa kimseye sen gereksiz ekibindensin sen değilsin dediğimiz yok, isteyen buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Daha tam olarak olmamış
Emrgncy112' Alıntı: Ula ben kayıt memuru muyum? Sıraladığım maddelere uyan gereksizdir zaten Yoksa kimseye sen gereksiz ekibindensin sen değilsin dediğimiz yok, isteyen buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Daha tam olarak olmamış
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Daha tam olarak olmamış Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş Bak sen bile yeni yeni olgunlaşıyorsun
İhtiyar007' Alıntı: Daha tam olarak olmamış Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş Bak sen bile yeni yeni olgunlaşıyorsun
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: yavaş yavaş Bak sen bile yeni yeni olgunlaşıyorsun Genişletmek için tıkla ... pişmeye başladık
Emrgncy112' Alıntı: yavaş yavaş Bak sen bile yeni yeni olgunlaşıyorsun Genişletmek için tıkla ... pişmeye başladık
Emrgncy Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Günaydın Mert sabah sabah bu ne öfke