Memlekette ne gereksiz adamlar var yahu :ehe
Invoke Üye Emrgncy112' Alıntı: O kadar aç gözlü olma Metin, öncelikle eski konulardan başlasın Genişletmek için tıkla ... Metin mi ?
Emrgncy112' Alıntı: O kadar aç gözlü olma Metin, öncelikle eski konulardan başlasın Genişletmek için tıkla ... Metin mi ?
Invoke Üye Emrgncy112' Alıntı: Yaşlılığıma say Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah (Bunu yazmakta hep zorlanmışımdır )Hadi ben çıktım
Emrgncy112' Alıntı: Yaşlılığıma say Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah (Bunu yazmakta hep zorlanmışımdır )Hadi ben çıktım
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Estağfirullah (Bunu yazmakta hep zorlanmışımdır )Hadi ben çıktım Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: Estağfirullah (Bunu yazmakta hep zorlanmışımdır )Hadi ben çıktım Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye Emrgncy112' Alıntı: Bu bir iltifat mı hakaret mi Genişletmek için tıkla ... ne hissetiysem onu söylerim ben de iltifat veya hareket Cümleleri veya aklına gelebilcek cümlelerde konuşmam konuşmayı da beceremem
Emrgncy112' Alıntı: Bu bir iltifat mı hakaret mi Genişletmek için tıkla ... ne hissetiysem onu söylerim ben de iltifat veya hareket Cümleleri veya aklına gelebilcek cümlelerde konuşmam konuşmayı da beceremem
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap hikmet366' Alıntı: ne hissetiysem onu söylerim ben de iltifat veya hareket Cümleleri veya aklına gelebilcek cümlelerde konuşmam konuşmayı da beceremem Genişletmek için tıkla ... Hareket cümlesi?
hikmet366' Alıntı: ne hissetiysem onu söylerim ben de iltifat veya hareket Cümleleri veya aklına gelebilcek cümlelerde konuşmam konuşmayı da beceremem Genişletmek için tıkla ... Hareket cümlesi?
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: @İsmail de gereksiz =P Genişletmek için tıkla ... ben değilim beğenim az
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gereksizsin... Genişletmek için tıkla ... gerçi sende benim gibisin beğeni mesaj oranı 1/2
-qarapapaq-' Alıntı: Gereksizsin... Genişletmek için tıkla ... gerçi sende benim gibisin beğeni mesaj oranı 1/2
Invoke Üye İsmail' Alıntı: gerçi sende benim gibisin beğeni mesaj oranı 1/2 Genişletmek için tıkla ... Beğenilerin rahat 2500ü burdandır la, faydalı bir şey yazsan da =P beğenmiyorlar diğer konularda.
İsmail' Alıntı: gerçi sende benim gibisin beğeni mesaj oranı 1/2 Genişletmek için tıkla ... Beğenilerin rahat 2500ü burdandır la, faydalı bir şey yazsan da =P beğenmiyorlar diğer konularda.
Enes Üye İsmail' Alıntı: Benim tamamı burdan desek olur yani Genişletmek için tıkla ... Öyle yok üç kuruşa beş köfte
İsmail' Alıntı: Benim tamamı burdan desek olur yani Genişletmek için tıkla ... Öyle yok üç kuruşa beş köfte
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Öyle yok üç kuruşa beş köfte Genişletmek için tıkla ... facedeki gibi bi hile bulurum ben yakında çalışmalara başlıyorum
TheFenomen' Alıntı: Öyle yok üç kuruşa beş köfte Genişletmek için tıkla ... facedeki gibi bi hile bulurum ben yakında çalışmalara başlıyorum
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: facedeki gibi bi hile bulurum ben yakında çalışmalara başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Bulursun
İsmail' Alıntı: facedeki gibi bi hile bulurum ben yakında çalışmalara başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Bulursun
Enes Üye İsmail' Alıntı: facedeki gibi bi hile bulurum ben yakında çalışmalara başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne gerek var biz beğeniyoruz zaten hakedeni
İsmail' Alıntı: facedeki gibi bi hile bulurum ben yakında çalışmalara başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne gerek var biz beğeniyoruz zaten hakedeni