Bende öyle dedim zaten :ehe Tamir olursa kullanılır 2-3 yıl daha :good:
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Bende öyle dedim zaten Genişletmek için tıkla ... Tamir olursa kullanılır 2-3 yıl daha
Emrgncy112' Alıntı: Bende öyle dedim zaten Genişletmek için tıkla ... Tamir olursa kullanılır 2-3 yıl daha
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Tamir olursa kullanılır 2-3 yıl daha Genişletmek için tıkla ... Naptın Kadir öldürdün bizi
İhtiyar007' Alıntı: Tamir olursa kullanılır 2-3 yıl daha Genişletmek için tıkla ... Naptın Kadir öldürdün bizi
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Naptın Kadir öldürdün bizi Genişletmek için tıkla ... Tamam abi vurma
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Tamam abi vurma Genişletmek için tıkla ... zaten değiştirmeye niyetim vardı ama böyle aniden beklemiyordum...
İhtiyar007' Alıntı: Tamam abi vurma Genişletmek için tıkla ... zaten değiştirmeye niyetim vardı ama böyle aniden beklemiyordum...
Enes Üye Emrgncy112' Alıntı: zaten değiştirmeye niyetim vardı ama böyle aniden beklemiyordum... Genişletmek için tıkla ... Ey Allah'ım
Emrgncy112' Alıntı: zaten değiştirmeye niyetim vardı ama böyle aniden beklemiyordum... Genişletmek için tıkla ... Ey Allah'ım
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: zaten değiştirmeye niyetim vardı ama böyle aniden beklemiyordum... Genişletmek için tıkla ... Ne almayı düşünüyorsun?
Emrgncy112' Alıntı: zaten değiştirmeye niyetim vardı ama böyle aniden beklemiyordum... Genişletmek için tıkla ... Ne almayı düşünüyorsun?
Emrgncy Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Bende c6 01'i özledim refikim Genişletmek için tıkla ... Eski telefonların yeri bir başka 3310 a selamlar İhtiyar007' Alıntı: Ne almayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Daha kafamda netleşen birşey yok..
OttomaN TigeR' Alıntı: Bende c6 01'i özledim refikim Genişletmek için tıkla ... Eski telefonların yeri bir başka 3310 a selamlar İhtiyar007' Alıntı: Ne almayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Daha kafamda netleşen birşey yok..
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: İphone 5 galaxy s4 lumia1520 Genişletmek için tıkla ... onlar beni aşıyor Kadir
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: onlar beni aşıyor Kadir Genişletmek için tıkla ... İphone 4 galaxy s3 lumia 520
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: İphone 4 galaxy s3 lumia 520 Genişletmek için tıkla ... aşağı doğru inerim bizde seçenek bol diyosun yani
İhtiyar007' Alıntı: İphone 4 galaxy s3 lumia 520 Genişletmek için tıkla ... aşağı doğru inerim bizde seçenek bol diyosun yani
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: aşağı doğru inerim bizde seçenek bol diyosun yani Genişletmek için tıkla ... İnelim mi biraz daha
Emrgncy112' Alıntı: aşağı doğru inerim bizde seçenek bol diyosun yani Genişletmek için tıkla ... İnelim mi biraz daha
Emrgncy Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: İnelim mi biraz daha Genişletmek için tıkla ... hele şu çarşamba geçsin... Az sonra yengene telefon bakmaya gideceğim, Ben android düşünmüyorum ama büyük ihtimal ona android alacağız
İhtiyar007' Alıntı: İnelim mi biraz daha Genişletmek için tıkla ... hele şu çarşamba geçsin... Az sonra yengene telefon bakmaya gideceğim, Ben android düşünmüyorum ama büyük ihtimal ona android alacağız
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: hele şu çarşamba geçsin... Az sonra yengene telefon bakmaya gideceğim, Ben android düşünmüyorum ama büyük ihtimal ona android alacağız Genişletmek için tıkla ... İyi hayırlı olsun abi
Emrgncy112' Alıntı: hele şu çarşamba geçsin... Az sonra yengene telefon bakmaya gideceğim, Ben android düşünmüyorum ama büyük ihtimal ona android alacağız Genişletmek için tıkla ... İyi hayırlı olsun abi
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: La bu tapatalk midir nedir ne lanet bir seymis Operanin gozunu seveyim... Genişletmek için tıkla ... evet alışana kadar gıcık oluyorsun
Emrgncy112' Alıntı: La bu tapatalk midir nedir ne lanet bir seymis Operanin gozunu seveyim... Genişletmek için tıkla ... evet alışana kadar gıcık oluyorsun