Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genel Kurul Toplantısı için çağrı var. Genişletmek için tıkla ... Kim genel kim kurul
OttomaN TigeR' Alıntı: Genel Kurul Toplantısı için çağrı var. Genişletmek için tıkla ... Kim genel kim kurul
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman hiç savaşmadan teslim olalım bence Genişletmek için tıkla ... Yönetimi ismaile verin Kurulda ben var mıyım?
OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman hiç savaşmadan teslim olalım bence Genişletmek için tıkla ... Yönetimi ismaile verin Kurulda ben var mıyım?
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Kim genel kim kurul Genişletmek için tıkla ... Birazdan açıklarım
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Katılımcılara teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Başlayalım mı?
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Halen başkanı bekliyoruz @Emrgncy112 Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Ben de okuyom neden yokum küstüm gidiyom Genişletmek için tıkla ... görmedim seni, yoklama tutanağını hemen düzeltiyorum
TheFenomen' Alıntı: Ben de okuyom neden yokum küstüm gidiyom Genişletmek için tıkla ... görmedim seni, yoklama tutanağını hemen düzeltiyorum
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantıyı haftaya erteliyorum. iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantıyı haftaya erteliyorum. iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: e artık yönetim kurulunu seçelim diyorum. Genişletmek için tıkla ... Eee Bu bölümün yöneticisi sen olduğuna göre yönetimin başına da sen yakışırsın @ihtiyar007 koçum sen bu gidişle gereksizlere biraz zor kabul edilirsin Şu beşinci maddeyi hep ihmal ediyorsun, o kadar mesaj okudum hiçbirinin altında ismin geçmiyor OttomaN TigeR' Alıntı: Halen başkanı bekliyoruz @Emrgncy112 Genişletmek için tıkla ... Ne başkanı Üstad Ben akşamları pek giremiyorum, mobilden girmek bir symbiana ölüm Gündüz devam ederin yazmaya, birde beni başkan seçme fikrinizden vazgeçin
OttomaN TigeR' Alıntı: e artık yönetim kurulunu seçelim diyorum. Genişletmek için tıkla ... Eee Bu bölümün yöneticisi sen olduğuna göre yönetimin başına da sen yakışırsın @ihtiyar007 koçum sen bu gidişle gereksizlere biraz zor kabul edilirsin Şu beşinci maddeyi hep ihmal ediyorsun, o kadar mesaj okudum hiçbirinin altında ismin geçmiyor OttomaN TigeR' Alıntı: Halen başkanı bekliyoruz @Emrgncy112 Genişletmek için tıkla ... Ne başkanı Üstad Ben akşamları pek giremiyorum, mobilden girmek bir symbiana ölüm Gündüz devam ederin yazmaya, birde beni başkan seçme fikrinizden vazgeçin
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Eee Bu bölümün yöneticisi sen olduğuna göre yönetimin başına da sen yakışırsın @ihtiyar007 koçum sen bu gidişle gereksizlere biraz zor kabul edilirsin Şu beşinci maddeyi hep ihmal ediyorsun, o kadar mesaj okudum hiçbirinin altında ismin geçmiyor Ne başkanı Üstad Ben akşamları pek giremiyorum, mobilden girmek bir symbiana ölüm Gündüz devam ederin yazmaya, birde beni başkan seçme fikrinizden vazgeçin Genişletmek için tıkla ... Ayıp etttüüüün beğenünün lafu mu olur
Emrgncy112' Alıntı: Eee Bu bölümün yöneticisi sen olduğuna göre yönetimin başına da sen yakışırsın @ihtiyar007 koçum sen bu gidişle gereksizlere biraz zor kabul edilirsin Şu beşinci maddeyi hep ihmal ediyorsun, o kadar mesaj okudum hiçbirinin altında ismin geçmiyor Ne başkanı Üstad Ben akşamları pek giremiyorum, mobilden girmek bir symbiana ölüm Gündüz devam ederin yazmaya, birde beni başkan seçme fikrinizden vazgeçin Genişletmek için tıkla ... Ayıp etttüüüün beğenünün lafu mu olur
Heroata Üye Emrgncy112' Alıntı: Ben maddelerden sadece birtanesini söyledim senin dezavantajın eskiden mobilde beğen butonunun olmaması, yoksa bir o kadar beğenin olurdu Genişletmek için tıkla ... Hehe
Emrgncy112' Alıntı: Ben maddelerden sadece birtanesini söyledim senin dezavantajın eskiden mobilde beğen butonunun olmaması, yoksa bir o kadar beğenin olurdu Genişletmek için tıkla ... Hehe
.caner. Üye @fireslashex gerçek gereksiz, gereksizlerin kralı. (Kanka kötü anlamda değil burada ki gereksiz.)
İhtiyar007 Üye .caner.' Alıntı: @fireslashex gerçek gereksiz, gereksizlerin kralı. (Kanka kötü anlamda değil burada ki gereksiz.) Genişletmek için tıkla ... Berkay da mı gereksiz
.caner.' Alıntı: @fireslashex gerçek gereksiz, gereksizlerin kralı. (Kanka kötü anlamda değil burada ki gereksiz.) Genişletmek için tıkla ... Berkay da mı gereksiz