Tüh be.Nick vermeden yorum yapsak daha iyiydi :D
tempestshine Üye Eat-Apple' Alıntı: Tüh be.Nick vermeden yorum yapsak daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. ----------Eklendi @ 15:22:15 ---------- Yazıldı @ 15:21:12 ---------- O zaman şöyle yapayım. Kabiz Civciv ==>Nicki ve imzası komik Oldu mu ?
Eat-Apple' Alıntı: Tüh be.Nick vermeden yorum yapsak daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. ----------Eklendi @ 15:22:15 ---------- Yazıldı @ 15:21:12 ---------- O zaman şöyle yapayım. Kabiz Civciv ==>Nicki ve imzası komik Oldu mu ?
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Flaxly: Ustteki hakkında yorum yapmayacaksın zaten ----------Eklendi @ 22:29:07 ---------- Yazıldı @ 22:28:33 ---------- Ya da onun hakkında yorum yapmak istediysen nick: yap
Flaxly: Ustteki hakkında yorum yapmayacaksın zaten ----------Eklendi @ 22:29:07 ---------- Yazıldı @ 22:28:33 ---------- Ya da onun hakkında yorum yapmak istediysen nick: yap
FlaxLy Üye Revengeful : Puf zaten karışık nicki vardı. Birde onunla uğraşamam anla beni zaten mobilim. Revengeful : Herkes nick yazmadan mesaj yazıyor ama her seferinde ben yakalanıyorum
Revengeful : Puf zaten karışık nicki vardı. Birde onunla uğraşamam anla beni zaten mobilim. Revengeful : Herkes nick yazmadan mesaj yazıyor ama her seferinde ben yakalanıyorum
FlaxLy Üye Revengeful : Bende sana kılım nedense ----------Eklendi @ 22:48:01 ---------- Yazıldı @ 22:44:04 ---------- İlk gün uyuz ettin derken
Revengeful : Bende sana kılım nedense ----------Eklendi @ 22:48:01 ---------- Yazıldı @ 22:44:04 ---------- İlk gün uyuz ettin derken
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi flaxly: uzun ömürlü değilim desene ----------Eklendi @ 22:49:29 ---------- Yazıldı @ 22:48:26 ---------- flaxly: iste sonraki günlerde tam tersine sevdim mesajlarını incele anlarsın
flaxly: uzun ömürlü değilim desene ----------Eklendi @ 22:49:29 ---------- Yazıldı @ 22:48:26 ---------- flaxly: iste sonraki günlerde tam tersine sevdim mesajlarını incele anlarsın
FlaxLy Üye Revengeful : Konuyu yine "banlama" mevzusuna getirmeyeceğim bee ----------Eklendi @ 22:51:53 ---------- Yazıldı @ 22:51:08 ---------- Revengeful : ilk gün gıcık kapıyordum senden. Ama sonra sevmeye başladım
Revengeful : Konuyu yine "banlama" mevzusuna getirmeyeceğim bee ----------Eklendi @ 22:51:53 ---------- Yazıldı @ 22:51:08 ---------- Revengeful : ilk gün gıcık kapıyordum senden. Ama sonra sevmeye başladım
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Beni sevmen senin yararına. Beni sevmeyenlerin bir cogu artık burda degil, bilmem anlatabildim mi
FlaxLy Üye Evet anladım. Ama yine uzun ömürlü değilim ----------Eklendi @ 22:55:02 ---------- Yazıldı @ 22:53:51 ---------- Dün sana soru sormuştum "Kaç leşin var" diye halen cevap alamadım
Evet anladım. Ama yine uzun ömürlü değilim ----------Eklendi @ 22:55:02 ---------- Yazıldı @ 22:53:51 ---------- Dün sana soru sormuştum "Kaç leşin var" diye halen cevap alamadım
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Yonetici olmadan önce 150-180 falan olmuştur.. Yonetici olduktan sonra max 10
FlaxLy Üye Revengeful : Yuh. 150 mi 180 mi ? Seninle iyi geçiniyim iyi olacak Ben ...... yönetici iken max 4 kişi banlamıştım.Gerçekten bancısın
Revengeful : Yuh. 150 mi 180 mi ? Seninle iyi geçiniyim iyi olacak Ben ...... yönetici iken max 4 kişi banlamıştım.Gerçekten bancısın
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi flaxly: flaxy'ye cevap: ona forumu yasakladım, 4 gün girmeyecek