imkanım dahilinde,gönlümden geçen herşeyi.
tanso Üye beğenmediysen havan obüste olur yani --------------- Ekleme --------------- xkadir61' Alıntı: imkanım dahilinde,gönlümden geçen herşeyi. Genişletmek için tıkla ... sanada imkanları almak isterdim
beğenmediysen havan obüste olur yani --------------- Ekleme --------------- xkadir61' Alıntı: imkanım dahilinde,gönlümden geçen herşeyi. Genişletmek için tıkla ... sanada imkanları almak isterdim
grafikseli 84 Üye macline' Alıntı: Hiç bir şey... Genişletmek için tıkla ... ya macline yapma...pişman olacağın şeyler söyleme... moralim çok bozuk... akşam anlatırım...
macline' Alıntı: Hiç bir şey... Genişletmek için tıkla ... ya macline yapma...pişman olacağın şeyler söyleme... moralim çok bozuk... akşam anlatırım...
macline Üye sen o sinek ilacını versene bana yaa Önce sana sıkıcam Benden de sana bir adet Klima senin gibi cimri değilim
sen o sinek ilacını versene bana yaa Önce sana sıkıcam Benden de sana bir adet Klima senin gibi cimri değilim
macline Üye Ama ben istanbulu sefmem ki yaa :S Elimden gelse İstanbul'u Yakarım ya neyse Boşverrr.. Benden de sana bir adet uzun metrajlı bi rüya uyuyasın die
Ama ben istanbulu sefmem ki yaa :S Elimden gelse İstanbul'u Yakarım ya neyse Boşverrr.. Benden de sana bir adet uzun metrajlı bi rüya uyuyasın die
grafikseli 84 Üye allhın cezasııı....tatlı belam... uykuyu aklıma getirme... bursaya gelirdim...hemde aylarca bela gibi...
allhın cezasııı....tatlı belam... uykuyu aklıma getirme... bursaya gelirdim...hemde aylarca bela gibi...
macline Üye Sen bursaya geldiğin gün Bu şehrin topraklarını öpüp dönmemek üzere veda edicem bu şehre Bu arada hediyesiz geldin KayboL Görünme gözüme :PP
Sen bursaya geldiğin gün Bu şehrin topraklarını öpüp dönmemek üzere veda edicem bu şehre Bu arada hediyesiz geldin KayboL Görünme gözüme :PP