duruma göre değişir hem niye yollamayayım ki normal şartlardaistemez 4 kontürmus hıhhh burada sakadan diyoruz 4 yazmıssın gerçek olsa hiç göndermessin cimrii![]()

evde çok var galiba herkeslere fb atkısı dağıtıyon sanada bjk atkısı ve siyah beyaz kedi![]()
fb atkısı

(not bu irem ablaya
)
Vitrine Mi Koyayım Onu Sen Kullan sen Kendini Yaşlı Hissediyorsn Ama Ben Genc Bana Yakışır n73 Onu Ver Bana Bende Sana 1Bardok Soguk Su hediye Alayımyok ya artık yaşlandıkbende sana bozuk 3310 unumu hediye ederdim
![]()
valla şöyle böyle çalışıyo işte 2. hattını takar kullanırsın hem n73 cüğümü ben ne zorluklarla aldım kimseciklere yar etmem buarada 3310 nu alana n73 ü alamadı diye üzülenede soğuksu hediyemdirVitrine Mi Koyayım Onu Sen Kullan sen Kendini Yaşlı Hissediyorsn Ama Ben Genc Bana Yakışır n73 Onu Ver Bana Bende Sana 1Bardok Soguk Su hediye Alayım

olmaz öyle ben heryıl n73 ü ben kullanıym sende 1 yıl 3310 u kullan olmaz mı hem bah üç vahte kadar askere gidecekmişin sana uzun pil ömrü ve dayanıklı bişi lazım bi de maalum çalınır falan pkklılar iner mazallahNe Demek Ortak Ben 1 gUN 3310 1 yıl n73 Kullanırım Değişip Gideriz Olmaz Mı Öyle
sana benden ASELSAN 1919 Cep Telefonu Başka Örnegini Müzelerde Görebilirsin Kıymetimi Bil![]()
neyse yav alıyon mu almıyon mu 3310 u sen bana onu söyle
baştan söyliyim kabul etmiosan başka bişi yok son şansın bak 
Alasm Mı acabaolmaz öyle ben heryıl n73 ü ben kullanıym sende 1 yıl 3310 u kullan olmaz mı hem bah üç vahte kadar askere gidecekmişin sana uzun pil ömrü ve dayanıklı bişi lazım bi de maalum çalınır falan pkklılar iner mazallahneyse yav alıyon mu almıyon mu 3310 u sen bana onu söyle
baştan söyliyim kabul etmiosan başka bişi yok son şansın bak
![]()

Ya şimdi Onu Taşıyamam Ben Yanımda Sende Gel Onunla 2 NİZ gelirseniz Kabul ederim Hem ortaktık Unutma
ya ben ortaklığı kubul ettiğimi hatırlamıyorum ne hikmetse üsttekine kedi alırdımAlasm Mı acabaYa şimdi Onu Taşıyamam Ben Yanımda Sende Gel Onunla 2 NİZ gelirseniz Kabul ederim Hem ortaktık Unutma
![]()

ya cidden güzel olur üsttekine beşiktaş atkısısana yeni öğretmenler tutardım hediye olarak
sıkmışlardır şimdi onlar 1 dönem![]()