Bir türlü beceremedim kafayı sıyırcam ! Lüten yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Bir türlü beceremedim kafayı sıyırcam ! Lüten yardım
Selamlar, arkadaşlar S2 telefonu yeni aldım (2.El) aldıktan 2 gün sonra dokunmatik tepki vermemeye başladı servise gönderdim telpa ekranı komple değiştirip yazılımı güncellemiş. 4.0.4 internetten araştırdığım kadarıyla kenya sürümüydü sanırım.csc sini TUR olarak değiştirdim.buraya kadar sorun yok. sonra ispanya için gelen 4.1.2 yazılımını yükledim.csc:unknown yazıyordu.ama recovery modda multi csc: TUR yazıyordu. şarjım çabuk bitmeye başlayınca tekrar 4.0.4 e dönmeye karar verdim. odin ile serviste yüklenen tek parçalı kenya sürümünü yükledim. ama csc:unknown yazıyor. csc seçme ekranında sadece tur var seçmeye çalışınca must have three chars. gibi birşey yazıyor. 4.0.3 e döndüm olmadı. yüklemeden önce ve sonra mutlaka wipe seçeneklerinin ikisini de uyguluyorum.nerede yanlış yapıyorum. neden csc gelmiyor.? Lütfen bilen biri yardım etsin. şimdiden teşekkürler...

Android Police

Android Police

Üye
CSC:UNKNOWN ne yapmalıyım?

Bazen stock roma dönüşte CSC:UNKNOWN olabilmektedir. Eski csc'nizin olduğu romu yüklediğiniz halde olduysa ve csc değiştirme menüsü çalışmıyorsa, recovery modundan wipe data yapıp tekrar romu yükleyin. Yükledikten sonra tekrar wipe data yapıp telefon açıldıktan sonra kısmına gelerek *#272*IMEI NO# şeklinde tuşlayın. İstediğiniz CSC'yi seçin. INSTALL'a basın. Telefon yeniden açılacak ve csc değişecektir.

- - - Eklendi - - -

CSC nasıl değiştirilir?

İstediğiniz csc'yi bulunduran romu yükleyin. Recovery modundan wipe data yapın. Telefon açıldıktan sonra arama kısmına gelerek *#272*IMEI NO# şeklinde tuşlayın. İstediğiniz CSC'yi seçin. INSTALL'a basın. Telefon yeniden açılacak ve csc değişecektir.

- - - Eklendi - - -

TheMadness Adlı Arkadaşımızdan Alıntıdır

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için teşekkür ederim ama yazılanları aynen uyguladım. 3 - 4 defa firmware yükledim telefona.en sonunda brick olacak diye korkuyorum. pit dosyasıyla bir alakası olabilir mi? tek parçalı romlarda pit dosyası kullanabilirmiyim. yada avrupa için ilk çıkan 4.0.4 rom var 3 parçalı onu mu yüklemeliyim. o romunda problemli olduğu yazıyor bir çok sitede.ooofff off.

Android Police

Android Police

Üye
tek parçalı pit yap

ya bence sen uğraşma sonunda benim gibi brickin eşiğinde dönersin servise ver o yapsın hiç uraşma bak

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim dostum. tek parçalı romda pitle yükledim sorun halloldu. ohh bee sonunda.

Android Police

Android Police

Üye
tek parçalı daha iyidir çünkü veriler felan eski kayıtlar silinir daha temiz bir kurulum yapmış olursun

:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt