Resimdeki adamın sorunu ne? :ehe gazetenin adını bağırıyor bence:ehe
PriZm Üye MarjinaL -TR' Alıntı: Resimdeki adamın sorunu ne? Genişletmek için tıkla ... gazetenin adını bağırıyor bence
MarjinaL -TR' Alıntı: Resimdeki adamın sorunu ne? Genişletmek için tıkla ... gazetenin adını bağırıyor bence
jackalmami Üye bir yerden geldiğin zaman geldiğini göre göre geldin mi? Sorusunu soran birine rastlarsan sarıl ona bil ki o türktür
bir yerden geldiğin zaman geldiğini göre göre geldin mi? Sorusunu soran birine rastlarsan sarıl ona bil ki o türktür
Revengeful Emekli Yönetici FlaxLy' Alıntı: Kafasının arkasındaki çıkıntıdan anlaşılıyormuş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Turan çıkıntısı. Ama o johnny sins'de de var
FlaxLy' Alıntı: Kafasının arkasındaki çıkıntıdan anlaşılıyormuş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Turan çıkıntısı. Ama o johnny sins'de de var
FlaxLy Üye Revengeful' Alıntı: Turan çıkıntısı. Ama o johnny sins'de de var Genişletmek için tıkla ... Ahahahahah Bilemicem o zaman ben nerden hatırlıyorsam
Revengeful' Alıntı: Turan çıkıntısı. Ama o johnny sins'de de var Genişletmek için tıkla ... Ahahahahah Bilemicem o zaman ben nerden hatırlıyorsam