Bir telefonla 27 bin kontör çaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Bir telefonla 27 bin kontör çaldı
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kadın, kendisini arayan bir kişi tarafından 27 bin 500 kontör dolandırıldığını ileri sürdü.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kadın, kendisini arayan bir kişi tarafından 27 bin 500 kontör dolandırıldığını ileri sürdü.

İddiaya göre, Şerife C.'yi (43), telefonla arayan bir kişi, kendisini Diyarbakır Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Oktay Arslan olarak tanıttı.

Kuşkulu görüşme sırasında Şerife C.'ye, ''Telefon numaranız terör örgütü tarafından kopyalanmış. Hem terör örgütü hem de siz aynı numarayı kullanıyorsunuz. Sakın eşine dahi bu durumu söyleme, senin telefonunu teknik takibe aldık. Hemen bir telefon bayisine giderek alabildiğin kadar kontör al ve şifresini bize bildir'' dedi.

Bir bayiden 110 adet 250'lik (27 bin 500 kontör) kontör kartını alan Şerife C., 4 bin 950 lira ödeme yaparak aldığı kartlardaki şifreleri kendisini arayan kişiye verdi.

Telefon konuşması bittikten sonra yeniden aynı numarayı arayan Şerife C., aradığı numaranın kapalı olmasıyla dolandırıldığını anladı. Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne, kazıdığı boş kontör kartlarıyla gelen Şerife C., şikayette bulundu.

(hemşerim:ehe)

• Beğen
Tepkiler: hltdesign

SlashGun

SlashGun

Üye
oF anam .. Bayağı kapsamlı bi dolandırma !

Catty

Catty

Emekli Yönetici
kadına da yazık olmuş.

SlashGun

SlashGun

Üye
Çok saçma değil mi bu .. ? Ne bilim adamın konuşmasından , mantıksız olduğunu ben burda okurken bile anladım ..
Nasıl anlamamış ki ilginç doğrusu .. Çok şaşırdım ya :blink:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
O anki psikoloji çok değişik olabiliyor.. Bazı insanlar her duruma " bu işte bişey var "tarzıyla yaklaşırsa bu tip şeylerle karşılaşmazlar ..
Ki ben böyle davranırım.

SlashGun

SlashGun

Üye
Catty ..
Senin belirli bir eğitimin var .. Sence onların durumu oldukça açık değilmi ..
Sendeki bu zihniyeti bazan anlamıyorum .. Şaşırtıyorsun
beni .. Nasıl kendinle onları kıyaslayabilirsinki .. ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kimi kıyaslıyorum , ne yapıyorum.. Şükür bu zamana kadar hep destek görmüşümdür düşüncelerimden ötürü.. Fakat galiba ben yazı dilinde düşüncelerimi tam olarak ifade edemiyorum...Ayrıca o kadının terörle bir ilgisi olmadığının kendi farkında olsaydı kanmazdı..Ayıptır söylemesi Ben bu işlerin kitabını yazmışımdır..Hatam olabilir ama şu an kadında bir eksiklik olduğunu düşünüyorum .. Tabii bu eksikliği sadece zihinsel olarak algılamayalım.

SlashGun

SlashGun

Üye
Senle ilgili düşüncelerimin alt tarafı bi konu yüzünden değiştiğini düşünme sakın !
Fakat ki ben öyle yapardım demene şaşırdım .. Öğrenim görmeden ve senelerdir o yerde yaşasa idin
Eminim sende öyle yapardın :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Düşüncelerime saygı duyduğun için Teşekkür ederim .. İyi forumlar iyi geceler..

SlashGun

SlashGun

Üye
Ufacık bir tartışma sonucu kalbinin kırılacağını sanmıyorum , umarım öyledir ..
Sanada iyi geceler demeden gitmişsin .. Neyse ben yinede söyleyeyim sanada iyi geceler Catty ..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adamın söyledikleri oldukça saçma...Bunu yapmak için oldukça saf olması gerekir insanın..Nitekimde kadın aşırı safmış..Bu saf kelimesinin yanına siz istediğiniz kelimeyi ekleyebilirsiniz..Rahatlıklar uyar yani bu durumda. :ehe

Allah akıl fikir versin ne diyeyim ki.! :pro:

SlashGun

SlashGun

Üye
Ya ne bilim millet kimleri soyacağını biliyor Ali abi :)
Bizi bulmaz şöyle aksiyonlar maceralar .. Olsada bizde yolumuzu bulsak hani :ehe

turkordu

turkordu

Üye
Nasıl inanırlar aklım almıyor iki kişi aynı numarayı kullanabilir mi?Böyle bişey mi var?Ben o numarayı arıyacam karşıma iki kişiden biri çıkıcak ne saçmalık Allah akıl fikir versin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ufacık bir tartışma sonucu kalbinin kırılacağını sanmıyorum , umarım öyledir ..
Sanada iyi geceler demeden gitmişsin .. Neyse ben yinede söyleyeyim sanada iyi geceler Catty ..

Kusura bakma , çok geç olmuştu..acayip derecede uykum vardı..daha fazla duramadım pardon... ayrıca ben bir konuyu tartışmayı severim.. kimseyle de aramı bozmamaya çalışırım... aksine benimle tartışanı ( belli bir üslup çerçevesinde tabii ) daha çok sever , sayarım..

Odysseus

Odysseus

Üye
Nasıl inanırlar aklım almıyor iki kişi aynı numarayı kullanabilir mi?Böyle bişey mi var?Ben o numarayı arıyacam karşıma iki kişiden biri çıkıcak ne saçmalık Allah akıl fikir versin

Mantıklı bir yaklaşım ancak ne yazık ki eğitim seviyesi düşük bir ülkedeyiz. Bir anlık korkularla düşünme yeteneğini kaybeden insanlar var. Muhtemelen kocası duyduğunda başı belaya gireceğini düşünmüştür. Ama kocası 4950 lirayı duyduğunda neler yapacağını düşünememiş o anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...