Bir telefon alırsın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hex4d0r

Üye
Bu arada IOS'da UNIX tabanlı. Yani ilk üçte herzaman açık kaynak var Tabi bunlar aşırı şekilde modifiye edilmiş sistemler orası ayrı

pRime.

Üye
Bu arada IOS'da UNIX tabanlı. Yani ilk üçte herzaman açık kaynak var Tabi bunlar aşırı şekilde modifiye edilmiş sistemler orası ayrı

dediğin gibi UNIX'te var ios'ta değil. ios artık apple'ın malı olmuş kapalı kaynak bir sistem.

iPhone'dan nefret ediyorsan bile kışkırtma bence

MasteLaa

Üye
Sonuç olarak kullanmayı bilmeyen meego almamalı sonra olay çıkıyor gayet stabil bir cihaz ve android onu gectim ios un multitaskingine bin basıyor kullanışlilik 3 hamlede tamamlaniyor daha otesi var mi ? Ben de android kullaniyorum ama onu koru korune ovmuyorum biraz daha objektif bakarsak sistemlerin avantajlarini bilebiliriz

Cevap vermeyeyim dedim vereyim bari.....
1. İphonedaki gibi uygulama ve magzasi mükkemmel degil. SİMDİ NOKİA N9 a market yönünden koca sıfır veriyoruz...
2.. Android market magzada ne ararsan var n9 burdanda geri
3..windows market ancak onunla yarısır amma kenardan n9 a koca sıfır verdik...
4.. Nokia n900 kullanıcısıydım... Sırf klavye cıkmadı diye almadım iyiki almamısım hersey ortada n9 64 gb.yerle bir 1000 tl oda turkiyede baska ülkelerde dipe vurdu....
5.. İki üc kişi yazılım yapacak yukleyecegiz diye beklenmez...
6..işletimine LAF ETMEDİM YA bak diyorum megoo brs para etmeyecek kısaca maemo tek basına megooyu evirip cevirirdi icine ......
7. Benim kadar telefon kullanman imkansız xperia s kullanıyorum.
8.eskimiş kıytırık bir telle kafa mı tutmak istiyorsun peki google nexus androidle tut o zaman 4.1.1 ile bakalım ne olacak

Kısaca millet goruntusu icin alıyor telefonu ve ucuz diye alıyor gerisi istisna bu kadar yetmezse yazarım merak etme burda guluyorum sadece

Linux degil.maemo yu begeniyorum megoo yu asla....

- - - Eklendi - - -

Oyle herkese degilde topunuza cevap yazarım kısaca cevap vermedim diye sevinmeyin işlerim yogundu.
Yıllardır forumdayım ilk 10 girecek tel yazarım ama n9 ilk yuze almam bu kadar....

1n900 seviyorum cunku hafıza kart yuvası var
2n900 seviyorum mukkemmel klavyesi var
3n900 seviyorum maemo müthiş
4n900 seviyorum kullanımı ekran ve klavye ikisini kullandıgımda bana zevk veriyor....
5n900 sevecek cok sey var n9 a ve megoo ya karsıyız cunku sevilecek yonu yok

N9 u ovup insanları yakmayın internet n9 satanlarla dolu unutmadan windows bir darbe daha vurursa n9 ölüydü üzerine toprak atmaya gelirim korkmayın...

pRime.

Üye

cevap veremeyince konuyu değiştirmeye çalışmışsın ama onlara da cevap verelim, bilgilendirelim.

biz kimseye n9 zorla al demiyoruz sen de n9 alacak adama karışamazsın o yüzden boş lafı geçeceksin.

n9'u uygulama için alan daha bir üye bulamadım ben forumda hatta senin için anket konusu bile açarız olmadı.

n9'da ekstra uygulama için nitdroid var, jellybean sürümü. telefon nasıl bütün oyunları zorlanmadan oynatıyor zaten kıytırık donanımla acaba? merak ettik şimdi anlatsana bir.

n9'un fiyatının düşmesi almak isteyip alamayan kullanıcıya yarar ki forumda bu durumda olan bir sürü üye var. boş lafları bırakıp sağınıza solunuza bakmıyorsunuz ki illa biz göstericez.

o iki üç kişi oturdu androidi portladı. boş konuşmaya bir örnek daha.

meego dediğimiz sistem maemo'nun zaten devamıdır. bunu artık bilmeyen kalmadı. pardon bir sen kalmışsın. telefon çok kullanmışsın belli mediamarkt'taki tehşir ürünlerini de sayarsak.

eskimiş kıytırık telefonun açık kaynak olması, işletim sistemi ve pratikliği yeter. gerisi boş, sen burda oturup gece gündüz saçmalasan da bu gerçeği değiştiremeyeceğin için benim de artık yazmamın bir anlamı yok.

- - - Eklendi - - -

n900 efsanevi bir cihaz ama tabi senin neyi övüp neye sövdüğün belli olmadığı için onlara da cevap verelim temizce.

birincisi nokia n9'un 64 gb seçeneği var ki bu hafıza kartı olmadan uzuuun zaman kullanım demektir.

ikincisi maemo müthiş çünkü linux müthiş. meego (maemo 6) da linux olduğu için n900 kadar iş yapabiliyor. hayatında n9 görmediğin için bunu bilemezsin tabi.

ekran için sonuç zaten ortada. kapasitif dokunmatik ekran. ikisi birarada bir şeyler yapmak istersen n950 bulur kullanırsın.

n9 en az n900 kadar sevildi ki zaten cihaz ilk çıktığında twitter'ın çökmesine neden oldu.

meego'ya bir tek sen karşısın. n900 ile meego'yu senin dışında ezmeye çalışan kimse yok.

n9'u överiz kötü yanlarını da söyleriz. kimseye alacaksın almayacaksın diye zorlama yapmıyoruz. alacak olan kişi zombi değilse zaten neyi alıp neyi alamayacağını bilir.

meego şu anda jolla tarafından kullanılmakta olan bir sistem sene sonunda meegolu başka bir telefon çıktığında kim kime toprak atıyor göreceğiz.

ister super jelly bean kursalar ne olur benchmark degerlerini gordum... Fos
Maemo nun devamı bilmiyorduk tuh hadi n900 e guncelleme versin gorek gectiii gitti deme...
Acık kaynak dedin kaybettin iki kelimede android de.de linux var zaten n9 u tokatliyor tekmeliyorlar.. Simdi soyle boyle deme tokatliyorlar kabul et
Konuyu degiştirmiyoruz işte n9 alanin elinde kalıyor bu kadar işte....
Xperia s de dövermi bi söylesene güleyim geceyim...

- - - Eklendi - - -

bak gorelim kim kime tokat atacak bakalım nexus serileri ezsin gecsin bir solukta bakalım jolla folla mı oluyor ben buralardayım
Windows jollanın üzerine cökecek tamamen artı su lumia gelişsin kitlere ulassın megoo yu evde kendiniz yazarsınız uygulama kıtlıgınız cıkarsa mesaj atın yardımcı olurum belki...

- - - Eklendi - - -

n9 u mu gormedim ilk geldiginde gordum ondan yazıyorum tarafsızca

- - - Eklendi - - -

n950 mi puhahaaaaa anlamadın anlatamadım megoooooooooooo kullanmam bu kadarrrr...

Hocam pardon ama siz Meego'lu N9'da neyi isteyip de hızlı bir şekilde yapamadınız?

Hocam pardon ama siz Meego'lu N9'da neyi isteyip de hızlı bir şekilde yapamadınız?

Megoo bak sonuna go var kısaca alınca elinde patlayan destegi sınırlı elindeki maemo kullanıcılarını kaybetmiş bir megoo hicbirsey yapmaya gerek yok zaten megoo kendini bitiriyor...
Yasasin windows... Umarım bir darbe daha indirir megoo yu paracalar

Soruma cevap vermediğiniz için tekrar soruyorum; bu cihazda yapamadığınız ne var acaba merak ettim?

eminim sen şimdi, donanımı düşük mac bilgisayarların, donanımı yüksek pclerden geri olduğunu da iddia edersin

herşeyi biliyorsunuz ya. sadece saçmalıyorsun bana kalırsa. ne yazdığın belli değil, söylemlerin çok acemice. n9 kitlesi n9'un özelliklerini bilerek alıyor. ama senin neyi övüp övmediğin bile karışık, çok tutarsız konuşuyorsun. wp telefonların piyasadaki yerinden haberin yok vs. android diyorsun android'in ne olduğundan haberin yok. çok telefon kullandım diyorsun, ben anlamadım telefonlarda neyi kullanıyorsun ki expert olmuşsun?

sıkıldık sizlerden ya. burada adam gibi cevap veriyoruz biz n9 kullanıcıları. kullanmayanlar mümkünse konu dışarı!

Tepkiler: MertcaN9 ve pRime.
son noktayı koyayım n9 alınacak son telefondur...
Sonu belli olmayan bir yazılımla bir yere kadar ilerler bu kadar gidecegi sonu gormek isteyenlere sesleniyorum n900 gibi bir son bekliyor...
Tutarsızlıga gelince n9 cok tutarlımı sanki...
Android nedir bilirim 4.1.1 kullandıktan sonra güler gecerim...
İphone dan gpu bile dusuk bir tel n9
Konuyu toparlıyorum bir maemo n900 cü olarak n9 ile bu iş olmaz bu kadar basit gpu su dusuk herseyin sınırı var n9 un ki de bu kadar gelecek yıl adı bile anılmaz anılmayacak...
N9 cıkalı cok degil 1 yılını doldurmadan n9 64gb dipe vurdu... Karsılastırayım galaxy s halen 500 tl gibi satılıyor cıkalı 2 yıl oldu.. İphone 3gs halen 500 tl de geziyor bınlar ortalama...

Kısaca karar sizin ben yol yakınken donun diyorum...
N900 n9 eger n901 cıkarsa cpu yeterli hızlı bir tel olursa alın derim yoksa ugramayın yanından gecmeyin daha cevap yazmayacagım bu kadar benden...

Tepkiler: TheMadness
ya zaten hep bu zihniyetler yüzünden ülkemiz teknolojik açıdan geri ya

Polymath

Üye
arkadaş etrafımda hic n9 kullanan olmaz mi ya? Çok merak ediyorum=) yokmu zonguldakta n9 u olan=D

[ENGİN]

Üye
sen kullaniyorsan sorun yok

o arkadaş ne saçmalamış yukarıda yahu. Yazılım mazılım bi yere kadar,n9 gibi telefonmu var allah aşkına,tasarım olsun işşevsellik olsun,yenilikçilik olsun hala çol iyi bi cep. Meego ölüymüş,telefon
çalıştıkça daha hiç birşey bitmedi!..

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Kesinlikle !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...