Bir telefon alırsın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
Bir telefon alırsın !
herkesmi herkesmi ya telefona hayran kalır modelini fiyatını sorar arkadaş nazar değicek diye ödüm kopuyo maşallah biliyodur ama herkes değerini bilsin yakışıklı n9 un androidli arkadaşlarda üzüldüler keşke almasak diye

edit: bi arkadaşım ıphone lan bu sadece kap takmışsın dedi gülmekten yarıldım

tel derdi bitmez telefon almadı diye babamlan beni evden kovucak kadar aramız bozuldu .d hatta kovduda .d

n9 u şekil itibariyle beğeniyorum ancak yazılım olarak aynı fikirde olduğum söylenemez.

hayırlı olsun olur böyle şeyler

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
normalde benide kovardı fakat çalışıp paramı ben biriktirince sesi çıkmadı

- - - Eklendi - - -

yazılım olarak tokatlayamayacağı sistem yok hertürlü oyun uygulamaya bakılıyosa şahsen telefon alınmamalı

meg1ddo

Üye
bir sistemin oyun uygulama desteginin fazla olmasi baska bisey o sistemin guzel ve kullanisli olmasi baska bisey, ios ve android oyun uygulama yonunden gelismis olabilir ama bana gore hatta herkese gore de bu olmali (cunku gercekten de oyle); N9 en guzel en kullanisli isletim sistemine sahip olan telefondur, tasarimi konusunda bi kelime dahi konusmayacam zaten, ilk defa hayatim boyunca degistirmem dedigim bi telefona sahibim.

Tepkiler: pRime.

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
aynen millet meegonun mükemmelliğini görüyo çaktırmadan n9 alıyo diyoki nitdroid için aldım az zorlayınca yok meegoyu yakından tanımak istediğini söylüyolar

meg1ddo

Üye
ne 4s ne s3 nede baskasi, N9 umu hicbiseye degismem

Tepkiler: KxTR79

erdgnblt

Üye
Yapmayın beyler dershane parasını yaktırcaksınız

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
ahahahha aman sakın kardeşim

pRime.

Üye
aynı tepkileri ben de alıyorum birileri telefonu görünce.

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
çünkü telefon hak ediyor

- - - Eklendi - - -

dün telefona kap alırken adam olmadığını söyledi ısrarla arayıp buldum oda o nasıl kap telefonu göstersene bi dedi gösterdim one be uzay mekiği gibi dedi ilahi n9

El-CD

Üye
Keske destekleyeydin be nokia

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
sizin akplar mükemmel ya benımkı ıdarelik serdar abi banada link atsana silikon bulursam öyle ejderhalı falan kaçırmam

ec038

Üye
ah nokia ah.. böyle cihaz uygulamasız bırakılır mı bee !!!

15097

Üye
iPhone mu dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...