Bir tablet var ama bir bakin

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Bir tablet var ama bir bakin
Beyler bir yillik internet aldim yaninda bir tablet verdiler ama ne halt oldugu belli degil :D markasi point of view mobii diye bisey 7" lik ufak bisey. Antutu sonucu 3600 falan. android surumu 4.0 li bisey onun versiyonunu nasil yukseltebilirim? Ayrica bir tavsiyeniz var mi bu arada

Bunlarda ozellikleri.

• Beğen
Tepkiler: mertekin34

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kimsenin bilgisi yok mu bu konuda?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

- - - Eklendi - - -

Sanirim bunlar senin tablete uygun

- - - Eklendi - - -

Marka ve modeli tam yazarsan daha iyi olur

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Zaten en son fotografta yaziyor. Point of view mobii diye bir sey. Tam olarak bir sey yok. Tabletin tum ozellikleri son fotografta yaziyor. Acaba adam olur mu onun derdindeyim :D kullanirken biraz sıkıntılı açıkçası. Takilmalar yavaslamalar oliyor surekli.

bloorsht1

Üye
Sen çöpe at bunu 3000 nedir yav benim tel. 27000 alıyor

enterneoll

enterneoll

Üye
adam gelmiş s4 ile 100 tl'lik tableti karşılaştırıyor :D

• Beğen
Tepkiler: KernelTeam, ~N.A.W.Y~ ve mertekin34

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim para verip almadım zaten hediye urun olarak geldi. Bende madem elimde boyle bi urun var degerlendirebilirsem degerlendirim onun derdindeyim :)

enterneoll

enterneoll

Üye
araban varsa multimedya aracı olarak kullan :)

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Araba yokta ben buna 4.1.2 yuklersem bir seye yarar mi? Yararsa nasil yuklerim? Ustun bi performans zaten beklemiyorum. Normal kullanimda takilmadan kasmadan ornegin internette rahatca kullanabilecegim bir hale gelir mi?

enterneoll

enterneoll

Üye
Araba yokta ben buna 4.1.2 yuklersem bir seye yarar mi? Yararsa nasil yuklerim? Ustun bi performans zaten beklemiyorum. Normal kullanimda takilmadan kasmadan ornegin internette rahatca kullanabilecegim bir hale gelir mi?

sürüm günelleyince takılmaların geçeceğini sanmıyorum bence sen ondan hd televizyonun varsa ondada hdmı çıkışı varsa filim izlersin en iyisi :)

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi

sürüm günelleyince takılmaların geçeceğini sanmıyorum bence sen ondan hd televizyonun varsa ondada hdmı çıkışı varsa filim izlersin en iyisi :)

O da yok iste isin kotusu. :D duzgun bir surumle serilik kazandirabilirsem guzel olur. Ekrana bakilmiyor zaten 5. dakikadan sonra bas agrisi yapiyor. Berbat bir ekrani var :D

enterneoll

enterneoll

Üye
abi etrafta meraklı bir çocuk filan varsa hediye et :D

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak en mantikli sey o herhalde en azindan cocuk sevindirmis oluruz :D

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

maxiplustr

Üye
satıcaksan alırız :) kardeşim için wi-fiden bağlanıp takılsın gariban :ehe

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Hic tavsiye etmem kardesim. Direk goz bozacak kadar kotu bir ekrani var ben 30 saniyeden fazla bakamiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: maxiplustr

maxiplustr

Üye
kendin bilirsin ama satıcak olursan ederi neyse veririm :)

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

emrullah548

Üye
kardeş bikere hızı yavaş 200 tl den üstü para etmez okadar ama işini görür

Takipçi Satın Al

Üst Alt