Bir sorum var çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydintc

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum var çok acil
:vurArkadaşlar 3.1.3 versiyon jeilbreaklı yurtdışından gelme iphone'mi dün gece 4.0.2 ye çıkartmak istedim nitekim çıkarttım da ancak sim kilitlendi. Dün geceden beri tırım tırım kurcalıyorum interneti söylenen tüm yöntemleri denemeye çalıştım ama başarılı olamadım servise vermek istemiyorum anlatılanlara göre programla yapılıyormuş birisi beni yönlendirebilir mi anlayabileceğim şekilde lütfen.. :(

atakax

atakax

Üye
off :S 4.0.2 den 4.0.1 e düşürmek zorundasın kardeş jailbreak yapmadan kullanamazsın cihazı önceden kullanabildiğine göre jailbreakli demektir otomatik shsh kaydı alınmıştır telefonun ne olduğunu bilmediğimde tüm hepsi için link gönderiyorum bu siteden indirebilirsin 4.0.1 i daha sonra shift e basılı tutarak itunes tan restore a basın ve 4.0.1 dosyasını seçin daha sonra telefonununuzn sim kartını çıkarıp wifi ile adresine bağlayın ve jailbreak yapın kullanabilirsiniz artık

aydintc

Üye
    Konu Sahibi
telefonum 3g 16gb yanlıs telefonu itunese bağladığımda uyarı yazısı çıkıyor restore etmeme izin vermiyor. sim kart aktivasyonuyla ilgili falan yere başvurun gibisinden bir yazı (ingilizcem pek iyi olmadığı için).. restore işini nasıl sağlayacağım???

atakax

atakax

Üye
sim kartınızı çıkarıp tekrar bağlayayın

aydintc

Üye
    Konu Sahibi
Anladım umarım olur akşam deneyeceğim.. teşekkürler buda olmazsa artık mecburen telefoncuya para kaptıracaz :S

atakax

atakax

Üye
umarım olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt