Bir Sorum Olucak. ( N8 - C7 - C6-01 herkesi kapsıyor sanırım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Bir Sorum Olucak. ( N8 - C7 - C6-01 herkesi kapsıyor sanırım )
Arkadaşlar soru biraz basit ama yapıcak birşey yok :D Çok kurcaladım ben bulamadım şahsen çözümünü.
Şimdi benim telefonda alarmı kuruyorum ama çok az ses çıkartıyor , ses yükseltmeyi bulamadım. Şarkıyı değiştirmeyi buldum ama ses yükseltmeyi bulamadım yardım eder msiniz ? Duyulmucak derecede az ses çıkartıyor . Ama normalde sizinde bildiğiniz gibi hoparlör gibi.
Sesi nerden yükseltebilirim ?

Kedi Yavrusu

Üye
tercihlerden

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yanlış bilmiyorsam Alarm sesini doğrudan "yüksek sesle başlayacak" şekilde ayarlayamıyorsun.
Örneğin uyku durumu yada önemli bir ortamda birden yüksek sesle çalıp rahatsız etmemesi (tabiri caizse seni yerinden zıplatmaması) için, düşük tondan başlayarak kademeli olarak artıyor.
Değişiklik ayarı yok bildiğim kadarıyla o konuda.
(Yani senin istediğin yükseklikte çalıyor ama 5-10 saniye yada biraz daha fazla bir süre içinde o yüksekliğe ulaşıyor. Sen muhtemelen hemen çalmaya başlar başlamaz susturuyorsun, o yüzden hep o seviyede çaldığını sanıyorsun. Ama biraz bekleyince -sen duyup da durdurmaz veya susturmazsan- normal yükseklikte çalıyor alarm.)

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış bilmiyorsam Alarm sesini doğrudan "yüksek sesle başlayacak" şekilde ayarlayamıyorsun.
Örneğin uyku durumu yada önemli bir ortamda birden yüksek sesle çalıp rahatsız etmemesi (tabiri caizse seni yerinden zıplatmaması) için, düşük tondan başlayarak kademeli olarak artıyor.
Değişiklik ayarı yok bildiğim kadarıyla o konuda.
(Yani senin istediğin yükseklikte çalıyor ama 5-10 saniye yada biraz daha fazla bir süre içinde o yüksekliğe ulaşıyor. Sen muhtemelen hemen çalmaya başlar başlamaz susturuyorsun, o yüzden hep o seviyede çaldığını sanıyorsun. Ama biraz bekleyince -sen duyup da durdurmaz veya susturmazsan- normal yükseklikte çalıyor alarm.)
Evet böyleymiş teşekkür ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında bole sorular sorucaqınıza kullanma kılavuzunu okuyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt