bir sorum olacaktı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bir sorum olacaktı...
selam arkadaşlar laptop almayı düşünüyorumda aklımda 2model var aşağıda linkte gördüğünüz laptopların hangisinı tavsiye edersiniz?

Ttnet in dell 15r modelini düşünüyorum

aslında kıyasladığımız 2 bilgisayar arasında oldukça fark var ve Dell çok daha iyi işlemci olarak da bellek(ram) olarak da ekran kartı olarak da ( verdiğiniz linkte hp nin ekran kartını göremedim) vs ancak Dell TTnet kampanya ürünü olması biraz kafa kurcalayıcı yani hesaba vurulunca genelde kampanya ürünleri kampanya gibi görünüp zarara sokabiliyor. Ancak sanırım siz Dell modelini sadece model olarak belirtiyorsunuz değil mi ? Yani TTnet kampanyası şeklinde almayacaksanız Dell tabi ki daha iyi derim. Size ikinci tavsiyem ise eğer aradığınız ürünlerden alacağk olduğunuz modelin sıfırdan farksız henüz 1 en fazla 2 aylık falan olan ikinci elini bulabilirseniz alın derim. Üründe hiç bir kullanılmış ya da 2. el durumunu hissetmezsiniz bile hem de böylece 2. el olduğundan direkt % 18 kdv düşülür ve gayet cazip bir fiyata temin edebilirsiniz. Tabi yine de tercih meselesi kimi pakedi ilk kendi açmak ister belirttiğiniz modelleri direkt kampanyasız sabit model olarak kıyaslarsam kıyaslayamam bile direkt Dell diyorum. HP de iyi bir markadır ama bu iki model pek eşdeğer değil bana göre ve Dell bir basamak üst seviyede. Ayrıca HP nin önbelliği de düşük ve tabi diğer özellikleri de. Uzun süre problemsiz kullanabilmek istiyorsanız bu teknolojiye yetişilemeyen çağda Dell i seçmeniz çok daha iyi olacaktır. Benim bilgisayarım Dell değil ama Dell deki işlemciden var ve fazlasıyla memnunum çünkü çift çekirdek olmasına karşın 2 tane de sanal çekirdek uygulamasına sahip ve performansından şüphe bile etmeden kullanabilirsiniz. HP olan modeli de kötülemiyorum elbette o da güzel ama Dell modeli ile bence kıyaslanamaz Dell diyorum

Nedved

Emekli Yönetici
Tabiki Dell.

kupabey

Üye
bir sorum vardı PACKARD BELL TM85-JN-015TK Mİ? ALSAM TOSHIBA SATELLITE C650-12E Mİ ALSAM? DİYE TAKILDIM SANA GÖRE HANGİSİ GÜZEL cevap alırsam çok munmun olurum hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...