Teknosadan çok ucuza netbooklar ? Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

hangi pcyi önerirsiniz arkadaşlar ?

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
Teknosadan çok ucuza netbooklar ? Yardım
arkadaşlar benim evde bir tane masaüstü pc var şimdi bu ay içinde bir netbook almayı düşünüyorum
( face internet film ofis ve bazı küçük oyunlar için cantır filan ) teknosanın kendi sitesinden baktım fiyatlar ucuz geldi şimdi sizden istediğim bu pclerden hangisi işe yrr hangisi yarmaz şeklinde öneri yparsanız sevinirim

1)
2)
3)
4)
5) yada burdan başka bişey önere bilrsiniz

şimdiden tşk. :oke:

----------Eklendi @ 22:59:11 ---------- Yazıldı @ 22:53:41 ----------

eee hadi beyler ya yardım plss

fnldstntn

Üye
dostum packart bell olan iyi bendede aynindan var yapmak isyediklerini yapabilecegin bir pc...ayrica acer in urettigi bir marka oldugu icin de kaliteli....
samsunglar hakkinda birsey diyekem hic kullanmadim....

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
dostum packart bell olan iyi bendede aynindan var yapmak isyediklerini yapabilecegin bir pc...ayrica acer in urettigi bir marka oldugu icin de kaliteli....
samsunglar hakkinda birsey diyekem hic kullanmadim....
öncelikle cvp yazdığın için tşkkürler packerd bell bana ilerde sorun yaşatırmı ısınma,yavaşlık, yada parça kolay bulunurmu tşk :alkis

fnldstntn

Üye
valla dostum ben yaklasik 1 yildan beri kullaniyorum bayada sert kullaniyorum bir defasindada yaklasik 1,5 metreden yere dusurdum giki cikmadi....parca konusunda intel tabanli oldugu icin sorun yasayacagini pek sanmiyorum yavaslama konusuna grlirsek o her pc.de olur formatlarsin eski haline gelir....

gulec98

gulec98

Üye
fiyatlar ucuz evet ama hiç biri ellerinde yok=( bende LG notebook ile ilgileniyordum ama ellerinde yok=(

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
yakında gelir ya max 3 hafta ikinizede tşkkür ederim bunları ben bi araştırıyım başka öneri ??

futbol123

futbol123

Üye
samsung u alsanız daha iyi packedbell e 470tl verilmez aynı özellikte zaten bende alıcam samsung u 208tl ye :D

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
Gelsn bıde halldrz ha bıde bunlar garantısız fıyat garantıyı + parayla

futbol123

futbol123

Üye
hayır garantisi var samsung tarafından 2 yıl o sigorta..:oke:

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
hımm ii ozmn bu ay içnde gelse iyi olur arayıp soracam ne zmn gelir die:P:

DPool

DPool

Üye
Şu samsung un fiyatı niye bu kadar ucuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt