yarox
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ah Ah Başta Aptallık Ettim Gittim Meslek Lisesine Şimdi Pişmanım, Meslek Liselerini Almıyorlar Keşke Alsalar Öyle Bi Ders Çalışırım Ki Kazanmak İçin
yaa oguz her seferinde aklıma getirme benide pişman ettireceksin gitmedigime..Ah Ah Başta Aptallık Ettim Gittim Meslek Lisesine Şimdi Pişmanım, Meslek Liselerini Almıyorlar Keşke Alsalar Öyle Bi Ders Çalışırım Ki Kazanmak İçin
Ah Ah Başta Aptallık Ettim Gittim Meslek Lisesine Şimdi Pişmanım, Meslek Liselerini Almıyorlar Keşke Alsalar Öyle Bi Ders Çalışırım Ki Kazanmak İçin
yaa oguz her seferinde aklıma getirme benide pişman ettireceksin gitmedigime..
benide meslek lisesine yazdıracaklardı. Elektrik elektronike bölümü seçersin dediler(babadan öğrenme küçüklükten beri bu işle uğraşırim.). De gedin yaw dedim. Düz liseye yazıldım. Hadi hayırlısı sınavada az kaldı ya...
gözdeki bozukluk oranı0.25 nedir ?
Arkadaşlar Benim Sorum Hakkında Bilgisi Olan Yok Mu ?Bende Bir Soru Soruyum Arkadaşlar Ayrı Konu Açmayım Şimdi Ben Meslek Lisesinde Okuyorum Doğal Olarak Hava Harp Okuluna Gidemiyorum Ama Bi Üniversite Kazansam Bir Yıl Okusam Sonra Sınava Tekrar Girsem Alırlar Mı ???
Arkadaşlar Benim Sorum Hakkında Bilgisi Olan Yok Mu ?
adam şimdi mantıklı düşünürsek bunlar senin lise geçmişine bakacak lise geçmişi: meslek lisesi olarak gözüküyor ama ne okudun sayısalmı sözelmi hemen meslek lisesi diye kestirip atmayalım şimdiBende Bir Soru Soruyum Arkadaşlar Ayrı Konu Açmayım Şimdi Ben Meslek Lisesinde Okuyorum Doğal Olarak Hava Harp Okuluna Gidemiyorum Ama Bi Üniversite Kazansam Bir Yıl Okusam Sonra Sınava Tekrar Girsem Alırlar Mı ???
adam şimdi mantıklı düşünürsek bunlar senin lise geçmişine bakacak lise geçmişi: meslek lisesi olarak gözüküyor ama ne okudun sayısalmı sözelmi hemen meslek lisesi diye kestirip atmayalım şimdi
türlü sorular soruyolar mesela abim : Kanalizasyon borusu neden siyahtır'dan elendi.[/B]
Bende Bir Soru Soruyum Arkadaşlar Ayrı Konu Açmayım Şimdi Ben Meslek Lisesinde Okuyorum Doğal Olarak Hava Harp Okuluna Gidemiyorum Ama Bi Üniversite Kazansam Bir Yıl Okusam Sonra Sınava Tekrar Girsem Alırlar Mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?