bır soru. Ve bu soruya mantıklı cevaplar aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
niye bileğini kesiyorsun ki ölüm gelecekse farklı bir şekilde gelsin başına saçma olur.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Bende cok farkli intihar sekilleri var sen merak etme, fakat o mesajdaki olay en kisa surede olmeyi gerektiriyordu. Ornek istersen; metronun onune atlama, balkondan bas asagi atlama, otoban a aniden kendini atma, vs vs bircok olum sekli var bende zamaninda baya bi kafa yormustum...

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
sen ozaman psikopatsın :kop:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu soru depremzelerin yerine kendinizi koymanız ve bu tür durumlarda depremzedelere yardım etmenızı tesvık etmek amacıyla sorulmustur.
Bır depremzedenın basına soruda anlatılan gelebılır. O yuzden yardım etmelıyız depremzedelere.
Istanbul afet kordınasyon merkezının mahallemızde Yaptıgı anketten alınmıstır.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
:hmmm

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
yıkılmış bi bankaya dalarım :ehe

Burak

Üye
    Konu Sahibi
anlatılan olay ne kadar üzücü.
Kimsesizlerin kimsesi olalım. Ayşeler ahmetler ağlamasın.

AlpReis

AlpReis

Üye
DiaBLoS™;3474352' Alıntı:
Öncelikle Allah korusun diyelim . Ağzından yel alsın len . Bu nasıl bir düşünce ...
Sıyırttın mı sen ? :ehe

Tüylerim diken diken oldu . Ben cevaplamıyorum .:)
Aynen bende cevaplamıyorum

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Bastan soyleyeyim fiziksel bir yalnizlik degil bu yani sevgilinden ayrilma gibi degil, ruhsal bir yalnizlik. insan yalniz kaldigi zaman derin dusuncelere dalar. Bu dusunceler genelde insanin gecmisiyle ilgilidir yasadigi herhangi bir olay insani bu yalnizliga itebilir. Bu durumda kimseyi gormek istemezsin, kimseyle konusmazsin. Illa da bir olayin yasanmasi gerekmez, dinledigin bir muzik, baktigin bir resim bile yeter. Bir sure sonra bu yalnizliktan hoslanirsin, yalnizlik seni mutlu eder. Iste melankoli kisaca budur. Bu melankoli derin dusuncelere yol acar. Agirlasirsa depresyona kadar yolu var. Ardindan da intihar... Eger bu dusunceleri iyi seylerde kullanmayi basarirsan cok iyi yerlere gelebilirsin. Bu yuzdendirki dunyanin en basarili insanlari melankolik insanlardir. Aci insani olgunlastirir. "bu seyleri kendim kuruyorum altinda baska nedenler aramayin, tamamini yasadigim icin ve arastirdigim icin soyluyorum bunlari" ee artik burdan yeni bi konu acilir degil mi? :D

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
valla acılır kardeşim :D

join_23

join_23

Üye
Allah korusun, benim anlayamadığım, deprem olunca cebimde niye para olmuyor, hadi o gün yok diyelim, yorgun geldiğim 'işim' de mi yok? sevdiklerim yoksa -Allah korusun, onların acılarını bana göstermesin- param olsa da pek de bi anlamı olmaz, ha şu da var yaşamak için ne yapcam, ee o ülkenin yok mu yetkilileri, pıhhh :bilmem:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Allah korusun, benim anlayamadığım, deprem olunca cebimde niye para olmuyor, hadi o gün yok diyelim, yorgun geldiğim 'işim' de mi yok? sevdiklerim yoksa -Allah korusun, onların acılarını bana göstermesin- param olsa da pek de bi anlamı olmaz, ha şu da var yaşamak için ne yapcam, ee o ülkenin yok mu yetkilileri, pıhhh :bilmem:

çok mantıklıı :oke:

byilmazZ

byilmazZ

Üye
O aciyi yasamis birinin psikolojisini dusun bide, yasamak icin bir sebep bulamaz. Etrafinda kimse yok, o ruh hali insani delirtir. Devlet diyosun da, devlet o insanlari diriltcek mi ? En fazla yapacagi bir cadir ve yemek, daha ne yapabilir ?

backspace11

backspace11

Üye
Deprem Tum ulkede olursa Yalniz ben kalirsam,Felaket diyip :naughty:yaramazlik:naughty: yaparim yikilmis marketleri kullanirim tanimadiklarma tecavuz yaparim cesetlere << bu sakaydi yasiyip giderim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...