Aynen bende cevaplamıyorumDiaBLoS™;3474352' Alıntı:Öncelikle Allah korusun diyelim . Ağzından yel alsın len . Bu nasıl bir düşünce ...
Sıyırttın mı sen ?
Tüylerim diken diken oldu . Ben cevaplamıyorum .![]()
napiyim dostum ruhum boyle![]()

uuuuu guzel cevap![]()

aslinda bu konuyu uzatirdim da mesaj kalabaligi yapmak istemiyorum. Yalnizliktan bir yardirirdim gerisi allah kerim![]()

Allah korusun, benim anlayamadığım, deprem olunca cebimde niye para olmuyor, hadi o gün yok diyelim, yorgun geldiğim 'işim' de mi yok? sevdiklerim yoksa -Allah korusun, onların acılarını bana göstermesin- param olsa da pek de bi anlamı olmaz, ha şu da var yaşamak için ne yapcam, ee o ülkenin yok mu yetkilileri, pıhhh![]()

O aciyi yasamis birinin psikolojisini dusun bide, yasamak icin bir sebep bulamaz. Etrafinda kimse yok, o ruh hali insani delirtir. Devlet diyosun da, devlet o insanlari diriltcek mi ? En fazla yapacagi bir cadir ve yemek, daha ne yapabilir ?Allah korusun, benim anlayamadığım, deprem olunca cebimde niye para olmuyor, hadi o gün yok diyelim, yorgun geldiğim 'işim' de mi yok? sevdiklerim yoksa -Allah korusun, onların acılarını bana göstermesin- param olsa da pek de bi anlamı olmaz, ha şu da var yaşamak için ne yapcam, ee o ülkenin yok mu yetkilileri, pıhhh![]()