bir smartphone halı sahada ne işe yarar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
bir smartphone halı sahada ne işe yarar?
Dailymotion sosyal paylaşım sitesinde Optimus Black için çekilmiş amatör bir reklam filmine rastladım. Komedi ve Türk filmlerinin meşhur abartısınla harmanlanmış amatör çekim gerçekten ilgi çekecek kadar başarılı olmuş. Özellikle Optimus Black'ın Nova Display ekran teknolojisine dikkat çekmesi amaçlanan video ''Bir smartphone halı sahada ne işe yarar?'' başlığı altında sitede yayınlanıyor. Bakalım smartphone halı sahada ne işe yarıyormuş...

[video=dailymotion;xk1w3e]http://www.dailymotion.com/video/xk1w3e_bir-smartphone-halisahada-ne-ise-yarar_shortfilms[/video]

• Beğen
Tepkiler: technoshark

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hadi ordan o kadarda diyil :D

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
eh yazmıştım ben komedi unsuru ön planda biraz türk filmi tadında diye... beğendim ben ya komik olmuş :))))

technoshark

technoshark

Üye
hahaha :D projektör mü oluyormuş :D on numara yaa .. ciddi anlamda beğendim :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

fireman87

fireman87

Üye
Komikmiş gerçekten güldüm :ehe

Masha

Masha

Üye
:D evet bunu gördüm adamlar çok iyi yapmış :D LG Optimus Black in parlaklığını ön plana çıkarmışlar. Telefonun içine projektör mü girmiş :ehe

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Teşşekürler :)

Utku

Utku

Üye
yok artık:ehe

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
haha abartı da olsa adamlar güzel fikir üretmişler. bende ilk izlediğimde yok artık demiştim ama anlatmak istediklerini nova display teknolojisini güzel ifade etmişler :) paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt