Bir şeyler rahatsız mı etti ? Bir problemin mi var ?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir şeyler rahatsız mı etti ? Bir problemin mi var ?!

• Beğen
Tepkiler: greenmile, Tuba, arslansem ve 7 diğerleri

Burak

Üye
:ağlarım:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok güzel bi paylasım eline sağlık mert

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hepsi de çok doğru.

Her ne olursa olsun halimize şükredip gereken yardımı esirgemeyelim.

Teşekkürler Mert

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Buna benzer bir çok örnek var. Halimize şükür ve elimizdekilerin değerini bilmek lazım aza kanaat yetinmek gerekir. Fazla mal göz çıkarmaz hesabı tokluk tan ölenler o derece insanın gözü doymaz olmuş. Konu için teşekkürler..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çok güzel paylasim. Teşekkürler

Dafny

Dafny

Üye
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.halimize şükürler olsun
tesekkurler mert

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
:ağlarım:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.halimize şükürler olsun
tesekkurler mert

Katılıyorum ben yazacaktım sen yazmışsın çok doğru Aza kanaât etmeyen çoğu buLamaz haLimize Şükür edelim ALLAH'a Şükürler oLSun herşey için. Cenab-ı Hâk Darda kaLana yardım etsin Kurban oLduğum ALLAH'ım (Amîn).

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
Katılıyorum ben yazacaktım sen yazmışsın çok doğru Aza kanaât etmeyen çoğu buLamaz haLimize Şükür edelim ALLAH'a Şükürler oLSun herşey için. Cenab-ı Hâk Darda kaLana yardım etsin Kurban oLduğum ALLAH'ım (Amîn).

Amîn

Tuba

Tuba

Üye
bence sadece bu konuya teşekkür edip evet şükretmek gerek deyip kalmasın diye düşünüyor ve

onlara yardım etmek için elimizden bişey gelmesede onlar için Dua etmek ve halimize şükretmeyi sadece şimdi burda gördüğümüz için değilde başımıza en kötü bi olay geldiğinde bunu hatırlamak gerektiğine inanıyorum...

Ve eklemek istiyorum ki bunları hor görenler küçümseyenler hepimiz aynı yerde olduğumuzda aynı seviyede olmayacağımızıda dile getirmek istiyorum En iyi bilen Allah'dır....

arslansem

arslansem

Üye
Teşekkürler Mert.Pek işe yaramayacağına eminiz ama yine de hatırlamakta fayda var

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Artık anlayana abi .. :)

greenmile

greenmile

Üye
işte birkez daha düşünün istediğimiz en ufak birşey yerine getirilmediğinde isyan ediyoruz hemen halbuki bizim o isteklerimizi bir kenara bırakın bir yudum su bulsa mutluluktan havalara uçacak milyonlarca insan var anlayana.

teşekkürler mert

caner9444

caner9444

Üye
evet arkadaşlar herşeye şükretmeliyiz demekki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...