bir sene sonra iPhone 5 fiyatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikiside gayet stabil bir sistem kullanıyor bir de şu nokta var apple'a kıl oluyorum

- - - Eklendi - - -

a6 işlemci ,daha büyük ekran,ios 6 ile geliyor , bu kadar..
lumiada baya birşey geldi 900'e göre

HakaN-06

Üye
Nereden alacağına bağlı dostum, mesela şuan yurt dışı 4sler burdaki 4lerden daha ucuza geliyor

15097

Üye
iphone 4s ilk kez turkiyeye teknosa ile gelmisti ve 16gb modeli 2750 liraydi.muhtemelen iphone 5'in de pek farki olmaz ve nisan ayina kadarda opratorler iphone 5 getirir ve 64gb ligini o civarlarda bulabilirsin muhtemelen.

Konu Sahibi
günaydın
ortak fiyat 2500+ demişsiniz. Telefonun yanında bir de notebook almayı düşündüğüm için bu fazla. 32 GB ya da yurtdışı cihazlara yöneldim artık.
Konu bi iki gün daha açık kalsın belki daha iyi fiyat veren birileri çıkar

hunter41

Üye
dur bakalım yarına çıkacağımiz bellii değil sen seneye iphone. fiyatı ne olur diyorsun sen ilk önce derslerini çalış...

2000 verend eolur 3000 verende hava atmasını seven bir toplumuz biz olmasak ıphome nin hali nice olurdu:P

Konu Sahibi
dur bakalım yarına çıkacağımiz bellii değil sen seneye iphone. fiyatı ne olur diyorsun sen ilk önce derslerini çalış...

1 aydır adam akıllı foruma giremiyorum dersler yüzünden sen bana ders çalış diyorsun
Merak etme senden daha çok düşünüyorum kendimi.

bana göre apple'ın üstün olduğu tek nokta marketi..
geriye kalan herşey için lumia derim

ama tüketiciler öyle demiyor.. onu öyle demen bizim türklerdeki sebebi çözülemeyen nokia çılgınlığından kaynaklanıyor..

- - - Eklendi - - -

Türe

Üye
Bana kalırsa 2000 ye bulursun türkiye'de . Daha geçen sordum 64 gb 4s 2000 liraydı

bizde bilemeyiz turkiyeye cikinca ogrenirsin

MasteLaa

Üye
Şimdi adam smart bunu da göz ardı etmeyin en azından %25-30 indirim yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...