D€aDMaN Üye Praetor' Alıntı: Aslında kaç tane çektiğiniz de çok fikir vermiyor güç hakkında. Mesela barfiksi düşünelim: Ben iki kolla 100 kilo çekiyorum ya siz? Genişletmek için tıkla ... Abimiz valla ben arkadaşların gazi ile barfix 15 yapmıştım tabi halim yaştı .
Praetor' Alıntı: Aslında kaç tane çektiğiniz de çok fikir vermiyor güç hakkında. Mesela barfiksi düşünelim: Ben iki kolla 100 kilo çekiyorum ya siz? Genişletmek için tıkla ... Abimiz valla ben arkadaşların gazi ile barfix 15 yapmıştım tabi halim yaştı .
Samsun55'' Üye Oguzc@N' Alıntı: ben hiç şu şınavı yapamam ya ama sağlam dalarım adama allaha şükür daha dayak yemedim hep atım Genişletmek için tıkla ... daldığın adama bağlı
Oguzc@N' Alıntı: ben hiç şu şınavı yapamam ya ama sağlam dalarım adama allaha şükür daha dayak yemedim hep atım Genişletmek için tıkla ... daldığın adama bağlı